Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Zara Larsson: "alla män ska dö en plågsam död"

Zara Larsson: "alla män ska dö en plågsam död"

Zara Larsson blir ofta uppmärksammad i medier för sina provocerande texter på sin blogg. Nu gör hon det igen. Den här gången går hon till attack mot männen.

"Håll käften din lilla sl*na" är rubriken till Zara Larssons inlägg på sin blogg under tisdagen. På sin Instagram uppmanar hon folk att besöka bloggen med texten: "Gå in på min blogg och läs mitt senaste inlägg. Rad för rad. Gör det nu. Nu nu nu nu / feminazi som hatar alla män och vill att alla män ska dö en plågsam död". 

- Jag hävdar att mansdagen inte borde vara en internationell dag på samma sätt som kvinnodagen. Jag gör faktiskt inte det, skriver hon i början av sin text.

Inlägget lyfter, vad stjärnan tycker är ett problem, att kvinnodagen riktas till att uppmärksamma ojämställdhet och att mansdagen används för att hylla männen.

- Folk ska slå ner mig och våldta mig och sedan tycker andra att det här med feminism börjar gå för långt. Det är hemskt att se hur mycket hat feminismen får när hatet borde riktas mot allt som feminismen kämpar emot, skriver hon på bloggen.

Män är inte förtryckta
Zara Larsson menar att manshat föds ur kvinnohat och att manshatet trycker ner män eftersom att män inte är förtryckta.

- Jag säger dock inte att män aldrig blir diskriminerade men folk måste lära sig se skillnaden på strukturella former av diskriminering och när en enskild individ blir diskriminerad.  

Vidare menar Zara Larsson att rasism mot vita inte existerar eftersom att vita inte lever under förtryck. 

- Det är givetvis aldrig okej att en person ska må dåligt, oavsett kön eller hudfärg.

"Jag hatar inte män"
Hon menar att hon inte hatar män som individer men att män i grupp förrycker. 

- Varje år bryter kvinnor runt om i världen ny mark och saker går faktiskt framåt, det får man inte glömma! Men man får inte heller glömma att vi inte är där ännu. Snart så! avslutar hon i bloggen.

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad