Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Ylva Fogel-frossa - allt om hennes nya bröst

Hon gjorde succé i Paradiose Hotel med sin svengelska och hon har nu över 135 000 följare på Instagram. Det är ingen tvekan om att Ylva Fogel har blivit en stor förebild för många unga tjejer och killar ute i landet.

Till alla Ylva-lovers, ni har väl inte missat det senaste? Ylvas nya bröst, som hon mer än gärna visar bilder på - helt rätt tycker vi på JuicyPlay.

sin blogg skriver Ylva om svårigheterna att välja rätt storlek.
- Jag velade rätt länge över storleken, jag var super nojig att de skulle bli för stora men samtidigt lite rädd att jag var helt ute och cyklade och jag skulle tycka de va för små, skriver hon.

 

Hon beskriver även tekniken som användes för att göra forstorningen.
- Mina proteser är inlagda via armhålan, med hjälp av titthålsteknik; en metod som ger säkra och symmetriska resultat och minimal muskelpåverkan.

Ylva menar att man absolut ska operera sig om man inte trivs med sin kropp. Detta är ett ämne hon berör när en bloggläsare skriver om sina komplex för sina små bröst.
- Om du tycker det är jobbigt att ha små bröst och du inte trivs så tycker jag absolut att du ska operera dig. Du ska trivas I DIN KROPP, skriver Ylva.
Vidare menar hon att hon inte fått några negativa kommentarer när det gäller förstorningen. Ylva skriver att alla andra ser att hon är glad och nöjd och att det är det som betyder något.

Vill du frossa mer i Ylvas operation och hennes nya bröst? Följ hennes blogg och Instagram.

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad