Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Tror du på Illuminati?

Tror du på Illuminati?

Ibland får jag sådana ryck att jag blir helt besatt av ett ämne. Det kan vara vad som helst. Men på senaste tiden har jag läst lite om Illuminati och dess konspirationsteorier. Framförallt efter att jag och min flickvän Olivia började diskutera “Tila Tequila” (nån känd MTV-tjej som tror stenhårt på det) en dag. Helt ärligt kan jag erkänna: Jag tycker det jäkligt spännande att läsa om! Dock vill jag bara förtydliga att jag inte på något sätt påstår att det finns eller inte finns. Jag ser alltid allt med ett öppet sinne och jag är mest intresserad av ämnet för fantasins och mysteriets skull. Ibland tror jag också att ju mer jag läser om Illuminati, desto mer börjar jag också inbilla mig att det som står är på riktigt.

Jag vet att vissa inte har ett dugg koll på Illuminati medan andra har stor koll. Illuminati beskrivs på massa olika sätt och det finns typ tusentals teorier om exakt vad det är, om det finns och vad det går ut på. Till er som inte har någon koll tänkte jag ge en snabb version av min tolkning av vad Illuminati är, hur konspirationsteorierna lyder och vilka “bevis” som “finns”.

Illuminati är ett gammalt sällskap som grundades 1776 i Tyskland och man tror att medlemmar från detta släkte var med och påbörjade franska och ryska revolutionen. Exakt vad Illuminati var på den här tiden har jag inte riktigt fått klart för mig. Men jag tolkar det som att de hade någon satanistisk, religös koppling. Illuminati förbjöds år 1785 men det var då det roliga började. Vissa hävdar att Illuminati inte bara ska ha fortsatt, utan vuxit till en världsomfamnande organisation som har en agenda att ta över världen som kallas för “New World Order”.

Och det är nu jag tycker det blir intressant. Mitt intresse för global ekonomi och finansvärlden hänger ihop med detta. David Icke heter en av världens främsta konspiratörer och han hävdar (som många andra) att Illuminati består av ett blodsband av världens mäktigaste och rikaste personer, som tex Bush, familjen Rothschild, Rockefeller mfl. Enligt Icke är dessa personer “utomjordingar” eller “hybrider” som är delvis människor och delvis något annat. Dessa personer driver en agenda att successivt manipulera och ta kontroll över hela världebefolkningen genom att kontrollera media, företag och regeringar, utan att du märker något. Just det! Icke hävdar att Illuminati gör allt på en sådan nivå så att du inte på en medveten nivå förstår att det händer. Det är därför han tror att dom är “demoner” eller utomjordingar. Dessa dyrkar vad vi kallar “satanism” och Icke menar att vi människor lever i en parallel värld med demoner och andra varelser som föder sig på “negativa vibrationer” som tex rädsla, oro och andra obekvämligheter. Det låter sjukt, jag vet. Men det är alltså anledningen till varför dom vill ta över världen. Och med alla krig som sker är det väl inte en helt tokfel gissning? Eller?

Bevis för att detta pågår ska delvis märkas på kända artister som Lady GaGa, Rihanna och Jay-Z som sägs ska ha sålt sina själar till dessa för att nå obegränsad framgång. I gengäld hjälper de till att sända subtila, satanistiska meddelanden via TV och sin musik för att hjärntvätta folket. Musikvideon till “Alejandro” sägs ha massa satanistiska referenser. Haha okej, redan nu börjar jag känna att jag vet för mycket om detta. Men det finns mer “bevis”.

Det jag skulle komma till tidigare var kopplingen till finansvärlden, för det är det som gör att jag fortfarande har en öppen, men ändå skeptisk syn till Illuminati. Idag lever vi i en värld där pengar skapas från tomma intet (det här är fakta läs brev av Riksbanken: http://files.meetup.com/189080/riksbanken%20svar%20pdf%208.7.10.pdf) och medför skuld och att det i teorin inte är möjligt att betala tillbaka alla krediter som finns i omlopp. Detta resulterar i att människor är tvugna att arbeta ihop pengar som i grund och botten är “skapade” av privata banker och regeringar som styr ekonomin i världen. Detta innebär alltså att vi “kastar” bort vår tid som människor och vårt “fria medvetande” i “meningslöst” jobb. Jag vet inte om detta är Illuminati, men jag har alltid haft en sjukt skeptisk syn till hur detta system skall fungera i längden och att detta inte verkar gynna någon förutom vissa få (ILLUMINATI?).

Det finns även andra bevis för att “Illuminati” eller liknande sekter är verksamma med ritualer. För några år sedan infiltrerade en amerikansk journalist “Alex Jones” en cermoni (https://www.youtube.com/watch?v=FpKdSvwYsrE) för “The Bohemian Grove”, som också är ett sällskap för “dom”. Han säger att det i skogen hängde en stor, get-liknande figur som symboliserar satan och de skrek och hade sig under tiden som de tände eld och sköt fyrverkerier. 

Utöver allt detta, finns det mängder och mängder mer “fakta” som David Icke och hans anhängare hävdar. Det finns säkert hundratalsböcker att läsa. Bla. finns det teorier om att regeringar använder plan för att släppa ut och manipulera luften vi andas och grödorna vi gror. Det finns de som hävdar att krigen som pågår är en del av “New world order” och att Illuminati iscensatte 9/11 bara för att kunna angripa de länder som tror på gud och motsätter sig deras satanistiska tro (Irak, Iran, Syrien osv). Det sägs att nästa steg i “New World Order” är att provocera fram ett nytt världskrig med bla. Ryssland och Kina för att slutligen kunna erbjuda en “global lösning” som innebär en världsregering, en militär, en valuta som “dom” sedermera kontrollerar. Deras taktik och agenda går ut på att iscensätta så mycket skräck hos människor att vi själva skall vädja om detta. Plus att installera elektroniska chip och GPS:er i våra kroppar för att öka “säkerheten” men i själva verket är det bara ett steg i deras makthavande agenda. Varför? För att de är djävulens dyrkare. Eller utomjordingar som vill TA ÖVER mänskligheten. Och detta har grott fram under tusentals år. Glöm bara inte att alla som hävdar detta, säkerligen också säljer böcker, tröjor och filmer osv. Precis! Ännu bara en till industri för att tjäna pengar på folk? Jag vet inte!

Men okej. Så vad innebär detta? Att vi är dödsdömda och ingen kan stoppa Illuminati? Nej inte enligt David Icke. David lever för att sprida den här information vidare till människor. Han har ett uppdrag och det är att väcka mänsklighetens medvetande. Att få oss människor att inse att vi är mer än bara brickor i en diabolisk plan. Vi är självständiga varelser som skall vara fria. Och enligt honom själv så ser han tecken på att det går åt rätt håll. Människor blir mer och mer medvetna om sitt värde och börjar motsätta och ifrågasätta mer än förr.

Och nu till den slutgilitga frågan. Är detta sant? Ärligt talat: - jag vet inte! Jag har faktiskt ingen aning. Personligen känner jag att jag tar avstånd från det religösa snacket, det tror jag inte ett dugg på. Men att världen, ekonomin och regeringar är korrupta - Ja. Det tror jag i allra högsta grad på. Av utomjordingar eller hybrider som lever bland oss? Kanske. Pyramider sägs inte ha kunnat uppstå utan hjälp från utomjordingar och vem kan hävda att det är fel? I och för sig säkert lika många som kan hävda att det är rätt. Jag antar att det är upp till var och en att bedöma.

Men oavsett vad man tycker om Illuminati - om man tror på det eller inte, har jag lärt mig att värdesätta min tro. Låt inte andra vara ditt medvetande. Vi är fria människor och har rätt till fria åsikter och vi ska aldrig glömma det. Jag tror det finns en poäng i att ha hela “Illuminati”-tänket i bakhuvudet, för någonstans vädjar det om att vi människor skall se världens händelser för vad det verkligen är. Är verkligheten som vi tror att den är? Eller får vi en felaktig historia berättade för oss? Tänk på det nästa gång du läser en artikel i aftonbladet eller ser en nyhet på TV. Är det verkligen sant? Eller är det en projektion av vad Illuminati VILL att du ska se? Om det nu finns en ondska i världen, så lova då för guds skull aldrig att bara stryka medhårs utan våga stå upp för vad du tror skapar en bättre värld!

HAAADEEE!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad