Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Top 5 roligaste ögonblicken på Paradise Hotel

Top 5 roligaste ögonblicken på Paradise Hotel

Hejsan mina ärade krigare,

Idag är det minst sagt premiär för "Krisse listar". Och för er som inte är bekanta med detta fenomen (vilket i och för sig är helt befogat med tanke på att det är premiär) kan jag förtälja att konceptet innebär att jag....listar....fem coola, dåliga, äckliga, roliga, tråkiga eller balla grejer. Inklusive motivering samt bifogad bild/film/prutt eller annat relevant mediamaterial! Enkelt va? Haha, nä men jag skämtade bara om det där med prutt. Det hade i och för sig varit ballt. Tänk er att lista top fem pruttar? HAHA, nä nu känner jag att min humor börjar nå Bajs-Jasse-nivå och så roligt ska vi inte ha. Inte än i alla fall.

Det jag tänkte lista idag är i alla fall mina top fem bästa händelser i Paradise Hotel. Som ni säkert själv känner och förstår finns det ju oändligt roliga incidenter att välja bland. Det tenderar att dyka upp både en och två roliga scener när det involveras sol, bad, nakenhet och alkoholhaltig dryck. För att sätta en skön stämning såhär första veckan tänkte jag rikta in mig på top fem _Roliga_ händelser. Det finns ju andra händelser som skulle kunna kvala in bland "bästa", men för att bena ut det känns det rimligt att fokusera på just humor i veckan. Personligen känner jag att Paradise Hotel har inkluderat mycket humor på senaste tiden. Både denna säsong samt förra. Jag tycker det är fett roligt att man väljer en sådan inriktning och jag tror det tar bort lite stämpeln av att Paradise är "så himla trashigt". Av osjälviska skäl har jag aktivt valt att inte inkludera scener där jag försöker stå för det roliga. Nån måtta får det vara när det gäller narcissism på denna sida. Nåväl, låt oss dyka ner i listan!


5. Jassebajsen - På en stabil femte plats av alla roliga händelser på Paradise Hotel så kniper (bokstavligt talat) en fantastiskt charmig Jasmine Gustavsson platsen med en eller alla utav sina bajsar. Jag har en enorm bajshumor och ibland kan jag komma på mig själva sitta och tokgarva åt Jasses bajskämt och fysiska bajsutlösningar. Haha hon är sick.

 


4. Killarnas vilda pungfest - 
Jag måste vara ärlig och säga att även fast jag själv inkluderas i denna film så är jag långt ifrån den roligaste! HAHA, alltså när Calle liksom försöker doppa sin pung i Erics panna eller Jorge som ska öron-olla Smail. Haha! Priceless alltså!

 


3. Calle placerar bäckenbenet i halsen - Ja hörrni, vad ska jag säga om min trogne vapendragares spetskompetens inom anatomi? Jag skulle hellre ta ett fullstort glas med gift än låta mig opereras eller ens undersökas av herr Åberg. Tur är så har pojken ett hjärta av guld, men det ursäktar ändå inte denna absoluta katastrofplacering av människans mest uppenbara ben rent visuellt. I vilket fall så är detta hilarious.

 


2. Robbin "Fågelholken" Jonsson - Det här är så fruktansvärt jäkla mega-roligt så jag är nära på att dö av magkramp när jag ser Robbin i dessa scener. Robbin är en supergod och trevlig kille, och för att tydliggöra: JA, han KAN prata! Mycket också! Problemet var väl bara att han kom in i en svår vecka i PH och det kanske krävdes en annan strategi än den han tillämpade för att ta sig längre än vad han gjorde. Framförallt för att ta mer plats i TV-rutan också.

 

1. Adam rider igen (hästkul med Löken) - Det här är, utan att överdriva, kanske min roligaste upplevelse i hela livet. Jag har nog aldrig garvat så jävla mycket so jag gjorde denna dag med Alice och Adam. Jag vet inte om ni tycker att det är fullt lika kul som jag tycker. Men jag liksom älskar den här tok-töntiga-Johan-Glans komiken som Adam helt omedvetet använder sig av i detta klipp. Adam kunde aldrig få bukt på hästen. Och tro mig: - Det är nedklippt i TV. Där och då kändes som att vi aldrig skulle nå slutet av den grusiga landsvägen som löpte i någon kilometer. Aja, hur som helst så är detta så jävla kul och jag kan aldrig sluta skratta åt Adam "löken" Lökholm. Puss på dig!

Det var allt för Krisse listar för den här veckan! Vi läses nästa vecka! Haaaaadeeee!!!!!!

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad