Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Top 5 killar som borde gjort sexscenerna i Fifty Shades of Grey

Som många av er vet så har en väldigt speciell film premiär på en väldigt speciellt dag. Nu ”råkar” det nämligen vara så att Fifty Shades of Grey har premiär på alla hjärtans dag. Det måste väl vara en slump, eller? Hmm...Vid närmare eftertanke så tror jag ändå inte det. Måste dock grattulera Jamie Dornan (spelar Christian Grey) som förmodligen automagiskt kommer bli rankad som den hetaste mannen i världen efter denna film. Grattis! 

I vilket fall! Eftersom jag inte har en jäkla aning om vem Jamie Dornan är, så tänker jag lista fem andra skådespelare som jag hellre hade sett i den rollen. Nästa vecka tar vi den kvinnliga rollen! Lez gooo!

 

5. Benedict Cumberbatch

En äkta psykopat! Benedict är så fantastiskt grym i Sherlock, och tror han hade kunnat göra en passande Christian Grey. Han är liksom känslokall, men sårbar innerst inne. MER BENEDICT ÅT FOLKET! 

 

4. Alexander Skarsgård

Får jag bjuda på lite svenska godsaker? Ja tack! Alexander är dominant, snygg och lite känsolmässigt uppfuckad. Han hade varit grym och får representera vårt svenska land i denna fråga.

 

3. Matthew McConaughey
En av mina ABSOLUTA favoriter! Det finns få som är så maniskt cool och manlig som Matthew. Det är nästan så att jag attraheras av karlajäveln. Matthew har så sjukt mycket bra på CV:et nu. Eller vad sägs om Magic Mike, True Detective eller Interstellar?

 

2. Leonardo Dicaprio

Oh Leo, My Leo! VARFÖR HAR MAN INTE VALT ATT TA IN LEO? Jag tror han skulle vara helt jäkla klockren för rollen. Det är lika synd att Leo inte spelar Christian Grey, som det är att han inte har vunnit någon Oskar trots alla sina storslagna prestationer. *Ledsen Kristian*.

 

1. Christian Bale

Christian Bale! Min favoritskådespelare of all times! Om nu Fifty Shades of Grey skulle floppa, så är det för att man inte har med Christian Bale. Jag tror ärligt talat inte att det finns EN ENDA skådespelare där ute som hade kunnat göra ett bättre jobb som Christian Grey än mr. Bale. Han är snygg, muskulös, känslomässigt trasig, tokdominant och lite psyko. Perfekta karaktärsdrag för Grey!

 

Hoppas ni instämmer i min lista. Annars kan ni haadeee! Nästa vecka kommer jag lista tjejerna, så stay tuned! 

 

SE OCKSÅ:

Kristian tycker till om bidragen i Melodifestivalen

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad