Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Tävlingsreger: Vinn Behrang Miris biljett till Melodifestivalen

Tävlingsreger: Vinn Behrang Miris biljett till Melodifestivalen

Tävlingen pågår fr.o.m den 6/2/2015 till den 7/02/2015 och går ut på att svara på en fråga på juicyplay.se samt skriva en motivering varför du skall vinna. När du fyllt i formuläret registreras dina uppgifter hos JuicyPlay. Juryn bedömer svaren utifrån svaret samt motiveringarna och utser därefter vinnare. Utöver din ordinarie taxa för uppkoppling på internet, kostar det ingenting att delta i tävlingen.

Vinnarna meddelas vid lunch den 7 februari via de kontaktuppgifter som deltagaren angivit i tävlingen och presenteras sedan på www.juicyplay.se. Om JuicyPlay inte får tag i vinnaren inom en timme kontaktas en reserv, detta med anledning av den korta tävlingstiden. 

Vinstens värde: ca 500 kronor.

Deltagarnas kontaktuppgifter kommer endast att användas av JuicyPlay för att kunna ringa upp deltagare samt meddela och presentera vinnaren. Vinnaren kontaktas av JuicyPlay per telefon eller mejl under dagtid.

Följande personer kan ej delta i tävlingen:
Personer anställda hos MTG, samt deras respektive familjemedlemmar.

Juryn består av representanter från JuicyPlay vars bedömning är opartisk, och vars beslut inte går att överklaga.

Vid tekniskt fel, missförstånd eller någon konflikt rörande rätt svar är det beslut som fattas av JuicyPlay att betrakta som slutgiltigt. Vinsten måste hämtas av vinnaren personligen i Scandinavium. Vinsten kan ej överlåtas, bytas mot kontanter eller ändras. JuicyPlay står inte för eventuella omkostnader såsom resa och boende.

JuicyPlay är inte ansvariga för tävlingsdeltagares möjlighet att delta i tävlingen eller om deltagandet allvarligt begränsas av någon anledning som ligger utanför JuicyPlays rimliga kontroll, inbegripet utan begränsning: problem eller annan teknisk funktionsoduglighet hos teleoperatör eller dennes utrustning för telefoni och/eller sms-trafik. Förändrad lagstifning som påverkar tävlingsupplägg och genomförande, myndighetsbeslut, krigssituation, naturkatastrof eller annan liknande händelse.

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad