Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Spice Girls återförenas och åker på världsturné - men en av dem hoppar av!

Spice Girls kommer att återförenas, och detta kommer tjejerna att göra redan nästa år! Men en av dem kommer inte att följa med på världsturnén...

 

Som många vet kommer supergruppen från 90-talet att återförenas redan nästa år. Mel C, Mel B, Emma Bunton och Geri Halliwell kommer att åka ut på en världsturné 2016. 20 år efter att de slog igenom med sin hitsingel, "Wannabe".
Scary Spice, Sporty Spice, Ginger Spice och Baby Spice bestämde detta efter att ha haft ett hemligt möte i London förra månaden. Enligt The Sun's hemliga källa, kommer detta bli en av vår tids största Pop-återförningar. Det sägs även att tjejerna i gruppen kommer att tjäna ungefär 10 miljoner pund(!) var (ca 135 miljoner kronor).

Däremot kommer INTE Victoria "Posh Spice" Beckham att följa med på turnén för att hon är för upptagen med sitt klädmärke.

Mel B har försökt att få med Victoria Beckham men all kontakt har brutits emellan dem.
"Det är inte mycket kärlek mellan Mel B och Victoria, som ändå är nära vän med de andra tjejerna", berättar samma källa.

Spice Girls har sålt mer än 85 miljoner skivor runt om i världen, mycket tack vare låtar som "Wannabe", "2 Become 1", "Spice up your life" och "Viva Forever".

 


Foto: Stella Pictures

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad