Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Saga Scott och Samir Badran i ny serie på TV3 Play

Saga Scott och Samir Badran i ny serie på TV3 Play

För första gången får tittarna nu insyn i castingprocessen och en av TV3s mest välbevarade hemligheter. Vad krävs för att bli en av deltagarna i Paradise Hotel 2015? Programledare för Paradise Hotel - Förspelet är de senaste säsongernas tittarfavoriter Samir Badran och Saga Scott.  

Tusentals unga singlar från hela Sverige har sökt till årets säsong av Paradise Hotel och konkurrensen är hårdare än någonsin. Så hård att vi nu tar hjälp de verkliga PH-experterna - Samir Badran och Saga Scott. Samir och Saga är två av sina respektive säsongers mest populära deltagare och vet precis vad som krävs för att platsa i paradiset.

I Paradise Hotel - Förspelet reser Samir och Saga runt i Sverige och möter några av favoriterna i årets casting på jakt efter den perfekta deltagaren. Kommer de att hitta någon som håller måttet? Jakten går via Stockholm, Malmö, Göteborg och Åre.  

– Paradise Hotel har etablerat sig som Sveriges favoritdokusåpa och älskas av tittare i alla åldrar. Nu vill vi ge fansen det lilla extra så att väntan inför hösten inte blir för lång, säger MTG TVs programdirektör Karin Stjärne. 

I Paradise Hotel – Förspelet får tittarna en unik inblick i vad som krävs för att bli en av de lyckliga som får åka iväg till Mexiko. 

– PH-fansen startar en massiv spekulation i sociala medier om vilka som blir årets deltagare långt innan själva programmet börjar. Jag tror att väldigt många är nyfikna på castingen och att knäcka koden för framgångsreceptet, säger Karin Stjärne. 

Samir Badran slog igenom med dunder och brak i Paradise Hotel 2013. Efter programmet har karriären gått spikrakt uppåt och nu senast såg vi honom sjunga för hela svenska folket i finalen av Melodifestivalen på SVT. 

Saga Scott blev omedelbart en av favoriterna i Paradise Hotel 2014. Direkt efter finalen fick hon ett eget webbprogram på JuicyPlay.

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad