Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

PREMIÄR: Kristian Täljeblad och Emil Assergårds nya musikvideo

Emil Assergård och Kristian Täljeblad, en duo vars energiska, humoristiska och musikaliska talang har ekat längs sveriges alla olika musiktillställningars väggar, släpper nu sin första singel ihop. Singeln heter "Falsk" och till den släpper de också en musikvideo. Allt har dessa gossar skrivit och producerat själva utan särskilda ekonomiska muskler från skivbolag eller dylikt. Emil och Kristian bestämde sig för att själva göra musikvideon till deras singel. De hade dock möjligheten att göra den betydligt mer bekostad.

- Det viktigaste var att få till ett humoristiskt och roligt innehåll, berättar Kristian Täljeblad.

Låten "Falsk" handlar om ett triangeldrama mellan två killar och en tjej, där tjejen anses av killarna spela en falsk roll och "playar" killarna. Emil och Kristian beskriver fenomenet i denna låt som en vanlig förekommande situation bland både ungdomar och vuxna.

- Sensmoralen i låten är självklart att det bästa är att vara ärlig och att ingen kan vinna genom att vara falsk, säger Emil Assergård.

I musikvideon har finestbloggerskan Isabelle “Bella” Forsman fått huvudrollrollen som den "falska tjejen" men valet av skådespelare var långt ifrån självklart. Emil och Kristian hade en tävling där dem lottade ut chansen att få vara med i musikvideon. De hade enormt många sökande men det var också många som rekommenderade "Bella".

- Isabelle är naturlig, snygg och har en jättehärlig personlighet och är mycket bra och lättsam att jobba med, säger Emil Assergård.

Manuset till musikvideon har Emil och Kristian skrivit ihop själva, med hjälp av Erik Edler från "Northern Light Pictures" som har filmat och klippt  musikvideon. Trots att musiken är seriös kan man inte undgå att tolka videon som tämligen oseriös på ett humoristiskt sätt. Emil och Kristian är väldigt seriösa med sin musik och de lägger ner både hjärta och själ i deras låtskrivande. Musikvideon gör de för att det är roligt och då vill de också bjuda på sig själva. Tillsammans med sitt framgångsrika management "Pinet Group" hoppas nu duon på en våldsam succé framöver då drömscenariot är att låten “Falsk” kommer till att bli en dunderhit eller en riktig “sommarplåga”. Emil och Kristian vill spela ute så mycket som möjligt.

- Vi älskar liveshowerna och det finns inget bättre än att möta den underbara, vackra publiken ute i vimlet, avslutar Kristian och får medhåll från Emil.

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad