Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Okej så du är lite sugen på ligga?

Okej så du är lite sugen på ligga?

Okej så du är lite sugen på ligga lite? Ja varför inte. Har du en som du håller kär så har jag full förståelse för dig. I all denna ledighetseufori tänkte jag därför dela med mig av fem låtar som är grymma att ligga till. Har du aldrig legat till musik? Jo, klart du har! Man känner sig som typ en del av en serie. Typ Vampire Diaries eller nått.


5. Skinny love – Birdy

Åh, den här låten är så fin! Den aukustika versionen får en verkligen att leva sig in i situationen. Om man vill ha romantiskt och känslomässigt sex så rekommderar jag varmt denna. En väldigt speciell person visade mig denna låt för första gången, coh sedan dess så har jag inte kunnat ta bort den från playlisten. Väldigt fin. P assar dock inte för hårdare tag. Eller...beror väl på ;)


4. Bonka Bäver – 250 kg kärlek

Haha! Den här passar hårda såväl som komiska tag! Låten beskriver i mångt om mycket olika uttryck för den fysiska akten av kärlek. Passa er dock! Låten är endast 2 minuter och 38 sekunder lång...Om målet är att hinna med en 3-4 låtar så kan detta lätt anses som en ”fusklåt” ;). Men som Magnus brukar säga ”Underbart är kort”.


3. The man who can’t be moved – The script

En riktig kärleksdänga som handlar om en man som star på en och samma plats och väntar på sin älskade. Detta är en personlig favorit och jag vet inte exakt hur många härliga, vackra stunder jag har haft med detta fantastiska stycke musik. Låten har bra tempo som tillåter naturliga pasuer och smidig upptrappning. Den klickar både fysiskt och psykiskt <3


2. När jag går ner – Norlie & KKV

Men tjena Norlie och (KK)V? Hur är läget? Jag kan ALDRIG undgå att tänka på sex när jag hör denna låt? Men helt ärligt menar dom gå ner som i oralsex eller menar dem gå ner som på knä? Att man liksom gör vad som helst för sin älskade? Det är ju extremt oklart enligt min mening. Det känns lite som en sån här Veronica Maggio grejj (Jag kommer). I vilket fall, låten är klockren. Det finns ett uppenbart ös i låten som onekligen tar fram det där vilda i dig. Och det gillar vi eller hur?


1. Spectrum – Acoustic Version

VIKTIGT ATT POÄNGTERA! Låten MÅSTE vara i den akustiska versionen. Det finns ju nån snubbe som heter Zedd som totalförstörde låten när han valde att (tillsammans med Matthew Koma, som jag förstår det) dricka nån jäkla skrillex-dryck och göra den till dubstep. Visst, det finns kanske en charm i det...nånstans...Som tur är så tog Matthew sitt förnuft till fånga och släppte en akustisk version av låten. Jag har alltid extremt höga krav på akustiska låtar, för jag tycker ofta att dom blir lame och ba tråkiga. Men asså...FAN! Den här låten är sjukt bra! Den är fantastisk fin. Jag gillar absolut sex av det hårdare slaget, men jag gillar också det fina och det känslomässiga. Det finns få låtar som verkligen kan få dig så där romantisk, varm och kärleksgod som Spectrum. Sätt på denna, och sätt sedan på någon du gillar! Du kommer förstå vad jag menar när musiken tar er till nya höjder i er nyförälskele som uppstår!

Vilken låt är du sugen på att prova först? HAADEEE!

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad