Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Letar du också efter Saga Scotts självinsikt?

Letar du också efter Saga Scotts självinsikt?

KRISTIAN TÄLJEBLAD Det här är inte en text för att hata mot Saga, likaväl som att det inte är en vedergällning eller en kompromiss i form av att att ”kritisera andra för att må bättre själv”. Det här är enkelt nog min tolkning efter att ha sett Sagas inslag i Trolljägarna om näthat. Ett bra program vill jag tillägga. Det är ju dock lite synd att Saga får hennes egna dokusåpahistoria att likställas med en mörkhyad man som blir hotad till livet på grund av sitt politiska intresse. Eller med en person vars indentitet kapas, helt oprovocerat. Eller jag vet inte, men jag (och förmodligen alla andra dokusåpaprofiler som blivit hatade) har annat att göra än att gnälla när 11-åringar kallar mig bögjävel på internet. För ja, jag får också hat. Och alla andra dokusåpaprofiler för den delen.

Saga har alltid haft problem med ett snevridet konsekvenstänk. Missförstå mig inte nu, några saker som hon fick höra förtjänar ingen att höra (jag tillhör den skaran som inte näthatar, och personligen önskar jag inte hat till någon person alls...förutom Putin typ). Men att höra Saga säga saker som ”Förstod inte alls varför jag fick dessa kommentarer” är ju rakt ut skrattretande. 

Det är märkligt att Saga fokuserar mycket på sexet. Att det är därför hon fick dessa kommentarer. Och visst, autobahn-kommentarern var riktad dit. Men jag undrar om hon glömde när hon kallade mig för ”fitta”,”vidrig unge” eller någon utav gångerna då hon helt obefogat kastade skit på alla deltagarna (med utandag från ett fåtal). Eller varför inte tala om de gångerna då hon agerade helt känslokallt mot sina medmänniskor, och fick folk som inte hade gjort henne något, att gråta? (jag syftar på icke-kärleksrelaterade situationer).

Du säger ofta att du vill gå din egna väg, och inte lyssna på någon. Jag citerar ditt egna narcissistiska citat ”why would a Lion care about an opinion of a lamb?”. Uppenbarligen gör du ju det, annars hade du aldrig varit med i trolljägarna? Eller är det för att du alltid drömt om att synas i TV och att uppmärksamheten det ger överglänser din dubbelmoral i ditt egna beteende så att du kan övertala dig själv om att du vet bäst hur man ska lära andra att tilltala andra människor?

Och nej Saga...Hade du varit kille, hade du inte varit kung. Kolla på Mr. Jesper Johansson. Kille bor inte ens i Sverige, och han har verkligen inte krönts till någon kung. Killen har fått lika mycket hat som du (om inte mer) men pga. att han är medveten om de val han gjorde så är han inte lika oförstående mot kommentarerna på...internet. Angående 11-åringarna, kanske är det en mogdnadsfråga? Jag sa förjävla mycket dumma saker när jag var elva och säkerligen du också. Jag förstår inte hur du som är 15 år äldre visar noll förståelse för att andra reagerar när du kör över människor och kallar folk fittor i en ”skandaldokusåpa”. 

Nej Saga, du blev inte hatat för att du hade sex. Du får folk att reagera eftersom du betedde dig jävligt dåligt emellanåt. Och det borde du stå för. Jag tycker inte att du förtjänar något hat, men jag tycker du själv kan vara självkritisk mot ditt egna beteende. Du nämnde ju visserligen att du "tänker på hur du framställer dig mer nu förtiden”. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men en sista sak jag vill säga är: Välkommen till vuxenvärlden! Här tänker vi faktiskt på hur vi framställer oss. Tycker du det är konstigt så kan du ju gnälla lite mer på den här krönikan om självinsikt.

Vill du se avsnittet av #Trolljägarna där Saga Scott medverkar, klicka här.

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad