Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Kristian Täljeblad: Top 5 unika och romantiska dejter

NÄ MEN TJENARE! Hoppas ni har legat klart under ledigheten, för nu är det banne mig dags att ta fram lite av den där romantikern som lurar inom dig! Jag upplever att det finns många lovers, äldre som yngre, som vill bli inspirerade till att hitta på unika aktiviteter med sina käraste. Jag tänker därför dela med mig av fem coola/feta/romantiska/kärleksfulla/hippa/hjärtblödande tips SOM INTE inkluderar bio, kaffe, middag, biljard eller annat klassiskt. Missförstå mig inte nu. Allt det där kan absolut vara roligt, men jag tänkte försöka ge mer kreativa förslag. Målet är också att mina aktiviteter inte skall kosta så mycket. Visst, om du har råd att bjuda din dam eller herre till Dubai på en 3-veckors-sol-all-inklusive-semester, så fine, gör det! Men jag är av den fullaste övertygelsen att kärlek inte kostar! Så sätt dig ner, luta dig tillbaka, knäpp upp gyl...haha nä, skoja ba! Men seriöst sätt dig ned!

5. Ut och skjut luftgevär/kasta pil och grilla/fika

Börja med att göra i ordning en liten fika/matsäck. Det ska inte vara komplicerat. Vill du inte grilla, så ta med lite fika bara + godtycklig dryck. Är du hurtig, så baka något annars så köp nått enklare fikabröd. Utöver det så tar du tag i närmsta skjutvapen (OBS! Luftgevär! Har du inget, så låna. Kan du inte låna, köp ett. Det kostar kanske 400-600 kr om du köper en billig modell. Jag vet jag sa att detta inte skulle kosta, men förstår du hur kung det är att äga ett luftgevär för all evighet? Bästa investeringen du kan göra) alternativt pilar och en piltavla, och bjud med din dejt ut till en fin plats. Jag skulle föreslå vid havet. Om du bor inåt landet, ta personen till något vattendrag eller en fin utsiktsplats. Det ni sedan gör är att ni stakar upp skjuttavlor och går lös med luftgeväret. Tävla! Efter det äter ni och förklarar er kärlek för varandra medan ni myser i filtar.

 

4. Åka skridskor/rollerblades

Detta är fenomenalt roligt! Går att göra vintertid som sommartid. Jag föreslår att om ni åker rollerblades så gör en liten utflykt alternativt ett träningspass och åk efter någon väg. Åker ni skridskor så är det ju ännu roligare, för då kan ni tackla varandra och leka ”följa John”. Är ni båda för dåliga på detta säger du? VAD BRA! Det är nämligen det som är så himla kul med detta. Ni kommer skratta gott, era sötnosar.

 

3. Dejt-inför-att göra något roligt/romantisk som kanske kostar

Ibland är det ju bara så att man vill göra något som är lite dyrare. Du kanske har bokat något hotell, en spadag eller en resa av något slag. För att vara en romantiker av klass kan du nu skämma bort din fina själsfrände genom att skriva ner detta på ett kort och slå in det för att sedan gömma det ute någonstans eller i en byggnad. Säg sedan till din tjej eller kille att du vill att ni ska hitta på något och planera en promenad med fika eller dylikt. Poängen här är att du ska få hen att ”hitta” det du ”gömde” och du ska spela så där charmigt korkad som jag vet att du kan vara. När han eller hon sedan hittar den stora överraskningen och blir jätte generad ligger ni där och myser i den lilla överraskningen (som du nyss skapat) och kanske äter något efter den långa promenaden. Alternativt att ni slukar varandra i en oändlig kärleksakt. Vad vet jag?

 

2. Spela in en låt, skriv en dikt, måla en tavla

Att skapa något tillsammans är nog det billigaste och mest minnesvärda man kan göra tillsammans. Ni kommer båda ha ett minne som går att ta på, handgripligen. Alternativt se på, om det är något mer abstrakt som att typ ”spela in en film av något slag......”. Jag personligen gillar att skriva låtar, spela in och lyssna på medan vi…ja…du fattar!

 

1. Planera en riktig erotisk hemmakväll

Det här är kanske det bästa du kan göra för din fina dam eller herre. Du behöver en lägenhet eller byggnad med ett par rum. Alla rum ska vara dekorerade med rosor, mat/tilltugg/champagne/mousserat vin eller annat roligt du kan komma på. Det kan vara precis vad som helst, för det är inte det som är i fokus. Fokus är att du har skrivit ihop ett äventyr som du ger till din underbaraste i form av ett papper eller dylikt. Du ska ha förberett olika ”stationer”, haha, som jag kallar det. Alla stationer ska innehålla ett sätt att ta sig vidare till nästa ”station” (som är ett rum). Och för att gå vidare ska personen hitta en sexleksak i rummet och ni med hjälp av detta tillhygge besudla eller berika (beror på hur ni väljer att se på det) rummet i er fullaste kärleksanda. Ett tips här är att gömma ett romantiskt spel! Det kommer bli svin-kul! Försök planera så att ni är i olika miljöer i varje rum/station. Slutdestinationen är förslagsvis en säng eller någonstans där ni kan mysa/sova eller göra något annat. Ni bör dock varar rätt utmattade vid det här laget. Jävligt utmattade! Jag föreslår 3-5 stationer med någon bonusstation möjligtvis.

Jag vet att detta är rätt tunga grejer. Eller i alla fall vissa, och kanske inte är så lägliga i början av en relation. Or is it? Haha, nej men jag är personligen känd för att gå in rätt hårt och förespråkar frekvent uttrycket ”det må bära eller brista”. Men om du är sjukt skeptisk mot detta till en början så räcker ju film, bio, middagar, godis och biljard gott och väl. Man tenderar ju dock att tröttna på det efter ett tag och för dig i en mer mogen och seriös relation är detta absolut något jag vill rekommendera att du börjar studera. Vi kallar det dejtingteknik. Lycka till sötnosar!

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad