Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Kristian Täljeblad: Tankar inför #SagaoKristian

Kristian Täljeblad: Tankar inför #SagaoKristian

Äntligen! Äntligen är det dags för mig att ge svaret till den vanligaste frågan som infinner sig på mina sociala medier och även under alla mina underbara möten med er jag träffat ”in real life”, så att säga. Det känns fantastiskt roligt att ni ska få en bildlig berättelse om hur min och Sagas relation utvecklas och framförallt: Hur slutar den?

Min och Sagas resa under Paradise Hotel har ju minst sagt varit vacker, kaotisk, oklar, rolig, tråkig och spännande. Men framförallt oavslutad. Under seriens gång kommer ni få följa med mig och Saga på våra dejter. Ni kommer få borra in er en aning i våra liv för att försöka förstå våra alla outgrundliga gräl och våra fina, ljusa stunder tillsammans. Jag garanterar er att det kommer bjudas på överraskningar, utmaningar, gråt, kärlek och lycka!

Jag beder eder härmed om allra högsta involvering i detta dejtande. Min dröm är att du som tittare och följare hjälper oss att sprida ordet om ett nyskapande fenomen i dina sociala medier. Fan, jag skulle till och med vilja att ni använder röksignaler, morsekod, teckenspråk och alla andra kommunikativa medium som finns för att göra detta till världens bästa dejtingserie i mannaminne. Och du? Glömde jag nämna att jag och Saga bor en cirka 100-mil ifrån varandra. Tänker ni på samma sak som jag? Skype!!! HAADEEEEEEE!!!!

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad