Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Kristian Täljeblad: Top 5 sexigaste programledare i svensk tv

Kristian Täljeblad: Top 5 sexigaste programledare i svensk tv

Det blir ju en del tv-tittande emellanåt. Och som målmedveten TV-profil försöker jag naturligtvis att hålla mig uppdaterat på alla programledare som finns i sverige. Vi har ju dock rätt gott om dom, en sisådär 600 st om jag ska tro på wikipedia. Ibland kan jag dock inte undgå att spana på dessa vackra och intelligenta programledare ur ett sexuellt perspektiv. Jag vet, det må vara oprofessionellt av mig, men jag är i alla fall ärlig. Det här även den svåraste listan att skriva enligt mig då vi har så många eleganta programledare att välja bland. Men nu är det dags! Som Robbin skulle säga: “sitt ner och njut” av min njutvänliga top 5 lista:

5. Gina Dirawi - Melodifestivalen


Sjukt glad och söt tjej! Jag minns när Gina började sin karriär och gjorde egna hemmavideos på youtube! Jag inspireras alltid av de som lyckas åstadkomma riktigt coola saker med primitiva resurser och Gina faller absolut under den kolumnen. Att hon sedan fick programledarjobb på Mellon kunde ju inte vara ett bättre kvitto på hur talangfull hon är... och söt!

 

4. Paulo Roberto - Expedition Robinson

Alltså jag kan helt seriöst skratta åt Paulo hur länge som helst när han pratar. Kanske inte kring hans insats i Robinson där han emellertid är rätt lugn. Men jag har ett favoritklipp på honom när han diskuterar feminism med en programledare på SVT på youtube, eller när han deltar i något debattprogram jag inte minns namnet på. Jag gillar hans målmedvetna och ibland attackiga attityd när han pratar. Jag kan tänka mig att många tjejer finner det sexigt. Utöver det är han en vältränad gosse med mycket manlighet inom sig! Mums!

 

3. Patrick Grimlund - Lyxfällan

Både Patrick och Magnus är eleganta herrar som glider med stil. Det känns dock rätt idéfattigt att ta med bägge i denna lista, så Patrick får representera duon denna gång. Patrick är den typiske finanshunken som kan det här med ekonomin och pengar. Han utstrålar en aura av självsäkerhet och lite mysig dominans som egentligen aldrig blir otrevligt i TV. Dessutom kan man väl knappast hålla hjärtat i fast form när man ser hans vackra hår + skägg? Haadeee!

 

2. Malin Gramer - Paradise Hotel

Min egen alldeles underbara vackra programledare! Malin har en speciell plats i mitt hjärta. Hennes charm undgår ju absolut ingen, och alla (manliga deltagare i alla fall) var ju tokförälskade i henne under hela Paradise Hotel. Hennes leénde kan man ju nära dö för och som den partypingla hon är så får hon säkerligen många karlar på fall! Puss på dig Malin :*

 

1. David Hellenius - Idol


Jag fullkomligt ÄLSKAR David Hellenius! Han är en av mina idoler och förebilder. Hans humor är fantastisk, han är så gullig med sina barn och han fårm mig ALLTID på gott humör. David har en sjukt charmig utstrålning och när jag blir äldre önskar jag att jag blir som honom i TV-rutan. Han känns som en riktig familjefar och med huvudet på skaft dominerar han både kvinnligt könshormon och TV-ttittare. Min största förhoppning kring David är att han återigen tar upp idol och posar i kalsonger på instagram.

Hoppas ni har fått djupare insikter i våra sexiga programledare. Och kom ihåg att många av dessa är valda pga. deras underbara personligheter och inte bara deras utseénde. Kram på er och må gott!

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad