Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Kristian Täljeblad: Förspelet I Believe

Äntligen har vi fått lite riv på en av Play-kanalerna i sajbervärlden. Efter en något intensiv dokusåpa-rampage (Ex on the beach, Baren, Robinson) har nu TV3 slagit upp Paradise-portarna för att introducera Förspelet. Jag har i skrivande stund endast sett ett avsnitt och eftersom att jag just nu är och reser i Europa kommer det att dröja några dagar innan jag hinner se ikapp alla avsnitt.

 Utifrån detta tänker jag ändå berömma produktionen och Samir för en riktigt bra och välproducerad Playserie. Bara det att serien har ett eget omgjort intro av Paradise Hotels egen signaturlåt gör ju att man får värsta förspelet-känslan.

Själva fenomenet att Samir mfl. åker runt och letar efter passande deltagare till Paradise Hotel är extremt intressant. Det undgår ju ingen att likställa processen med Idol och eftersom Idol i mina ögon har en seriös status med höga prestationskrav så blir det ju som en vacker liten passning att Paradise Hotel är på väg att bli något liknande. Med uttagningar alltså, själva innehållet är ju vitt skilt. På gott och ont!

På senaste tiden har jag insett att jag, faktiskt, inte är ett superstort fan av dokusåpor rent generellt. Utan egentligen mest bara av Paradise Hotel. Men vid närmare efteranke så insåg jag dessutom att mer handlar om personerna som castas. Samir var utan tvekan den mest orginella och underbara karaktären under säsong 3 och kommer nog för alltid vara den som alla ser som den första och sanna "Paradise-guden". Samir var en stor anledning till varför jag ens fastnade för konceptet.

 Och när vi då är inne på ämnet. Vilka karaktärer gör Paradise Hotel bra? Det är ju nämligen exakt det här som vilar i Samirs m.fl.:s. händer. Jag hade såklart önskat att vår hjälte fortsätter att casta  tjejer och killar med humor och självdistans. Inte för många bråkstakar eller trötta, fisförnäma mobbare. Att PH i Sverige har gått från att vara ett fullständigt gris-program till en hyfsat mer lättsam humorproduktion, är verkligen ett framgångsrecept. Så nu är det upp till Samir och fatta de korrekta och rätta besluten för att skapa en ny, underbart virvlande säsong av Paradise Hotel. Hur tror du att det kommer gå? Checka in Förspelet såklart!

Paradise Hotel - Förspelet på TV3 Play

 

Du kanske även gillar:

 

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad