Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Kristian Täljeblad: Mitt 2014

Kristian Täljeblad: Mitt 2014

Nu har 2014 oväntat nog tagit slut. Jag minns att jag för nio månader sedan hade svårt att föreställa mig hur mitt liv skulle utvecklas när Paradise Hotel började sändas. Och ännu mer abstrakt att tänka på hur det skulle vara när Paradise Hotel stog slut. Skulle jag sabba mitt liv? Hur skulle jag framstå i mina vänner och familjs ögon när programmet klipptes? Jag minns att även fast jag var ganska fast bestämd på att åka till Mexico när det blev klart, kunde jag inte undgå att tänka på konsekvenserna. Efter noga övervägande insåg jag att dock att det kändes mer värt att ta chansen än att åka dit och försöka ha den roligaste tiden i mitt liv än att...ja...fega...Sagt och gjort!

Två månader i Mexico, Paradise Hotel känns ibland inte alltid så ”paradisiga”. Jag minns när jag träffade vår producent Mia för första gången i Mexico. Hon frågade sådär sött och snällt ”Jaha, hur mår ni da?”. Varpå jag och Joel svarade med stora léenden ”Jo fan! Det här känns som en semester!”. Mia med sitt pilemariska leénde svarade ”Vänta bara om några veckor. Då kommer det inte vara semester!”. Little did we know, men så blev det! Jag har lätt levt mina drygaste dagar i Mexico. Med väntan, tråkigheter, bråk, svek och tårar. Men även mina bästa dagar kan tillgodoräknas nämnt land. Hela Paradise Hotel var så jäkla diffust nu när jag ser tillbaka på det. I början var allt så nytt, spännande och ogreppbart på något sätt. Man fattade ju aldrig att man var där liksom. Ju mer tiden gick, desto mer bekväm blev vi med våra liv där inne. Tillslut var det som att vi medvetet accepterade att det var så där livet skulle levas. Med parcermonier, immuniteter, bad, sol och värme. 

Så när dagen kom då vi insåg att livet på Paradise Hotel var slut, var det som att vi blev tillsagda att sluta leva det liv vi kämpat för att acceptera. Haha! Det är SJUKT WEIRD! Jag kan idag inte riktigt sätta mig in hur det var att leva dä’r. Man måste liksom vara där för att uppleva nuet. Det låter förvissa självklart i era öron. Hur ska man kunna uppleva nutiden utan att vara där? Men det är bästa sättet jag kan förklara det på.

När vi sedermera kom hem var det dags för svensk sommar! Det bästa med det här året har definitivt varit de fem sommar-månaderna (varav två extremt heta:D). Min sommar bestod till mestadels av tennis, nykterhet, styrketräning och umgänge med mina fina vänner.  Jag vill understryka att jag inte drack alkohol en enda gång under sommaren...förutom under midsommar...det ska erkännas. Jag var i allmänhet less på allt som hette öl, cider och starksprit. Istället tog jag sommaren att förbereda mig inför vad som skulle komma.

Datumet var 18:e Augusti och premiär för Paradise Hotel. Jag tror jag såg avsnittet med min dåvarande flickvän Olivia. Hur mitt liv sedan dess tagit sin resa är fantastiskt ofattbart. Jag har fått åka på ett 30 tal olika bar&musik-gigg, blivit god vän med Ellen Bergström via Paow och fått gå på svenskahjältar-galan. Träffat Erik Hamrén och käkat middag med hans dotter, fått göra mitt första musikframträdande i live-tv på TV3s uppesittarkväll! Släppt en singel som  legat på top 34 på spotify och top 13 på itunes. Spelat in två TV-serier med aftonbladet och MTG. Bråkat och blivit sams med Saga Scott ungefär 13000 gånger (vi är vänner nu) (undra vem hon pussade på 12-slaget). Lärt känna Emil Assergård och påbörjat ett samarbete med honom som innebär att vi kommer släppa låtar och uppträda tillsammans. 

Jag är så oerhört nöjd, stolt och glad över allt som hänt! Men kanske mest av allt är jag glad att jag har er. Ni som läser detta just nu och följer mig på alla medier. Som jag sa tidigare så är det ås JÄKLA tacksamt att vara enternatiner när ni är så jäkla positiva, glada och stöttande i allt jag gör. Utan er kärlek hade jag aldrig kunnat göra dessa saker som jag nämnde ovan. Så till sist vill jag tacka er så enormt mycket och jag lovar att jag kommer bjuda på mig själv och synas tills dess att ni är less på mig! DET LOVAR JAG!

Viva la vida, 2015!

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad