Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Kristian Täljeblad: Mina 7 bästa nyårslöften

Kristian Täljeblad: Mina 7 bästa nyårslöften

God jul på er darlings, och välkomna till juledition á la Krisse listar. Som ni säkert är högst medvetna om så har Paradise Hotel nått sitt slut och jag fortsätter alltså mina skriverier på Juicyplay i vanlig ordning. Jag hoppas att ni alla haft en fin jul och ni får ett fint nytt år. Och vad passar inte bättre än om jag skulle dela med mig lite av mina bästa nyårslöften genom tiderna? Feel free att ta för er och anamma något eller några av dessa löften för ett riktigt effektivt och resultatinriktad kommande år.

7. Förbättra mitt sexliv
Vi börjar jävligt tungt och går in på the good stuff! Det här är bra! Det har varit mitt nyårslöfte många gånger. Jag förstår att det är ett genant ämne för många, men jag VET att det finns så många människor som vill förbättra sitt egna och andras sexliv. Det finns många sätt att förbättra sitt sexliv på skulle jag säga. Det är ju bara att gå och köpa en edition av veckorevyn eller annan godtycklig tidsskrift. Haha! Nej, skämt åt sidan. Jag har aldrig lärt mig särskilt mycket mer än att komma ett steg närmre att bli gynekolog av att följa deras tips. Mitt personliga tips för att förbättra sexlivet är att pröva nya saker. Vi blir lätt bekväma av oss, så våga gå lös på google och leta efter nya tips och trix. Den riktiga utvecklingen kommer när ni praktiskt utövar dom där sakerna som ni innerst inne skulle vilja göra. Handling = utveckling!

6. Skjuta en älg
Min pappa är jägare, och jag har alltid tyckt att jakt är ett intressant ämne! Däremot så pallar jag verkligen inte att stiga upp typ klockan 04:00 för att typ klä sig as varmt och ge sig ut i skogen i minus 15 grader. Men det är mysigt! Med hund och matsäck till hands har jag ändå små förhoppningar om att lyckas med detta någon gång.

5. Börja träna
Lite tråkigt, men ändå ett bra löfte! Det är väl typ cirka 95% av de som som antar sig denna utmaning som misslyckas och bara 5 % som tar sig någon vart. Det är tufft att börja träna. Jag stör mig lite på alla fitnessfreaks som kör hundramiljarder taggar och kloka citat (endast på engelska, annars räknas det inte) på insta som hävdar att det är enkelt. Det är det fan inte! Men detta löfte är en extrem självförtroende-boost om man lyckas komma igång.

4. Börja kliva upp i tid
Ja kära någon! Om bara min kära, underbara mor kunde följa med mig som en frukostgenererande väckarklocksmaskin skulle detta löfte vara hur enkelt som helst att uppfylla. Men tyvärr hörrni. Kristian Täljeblad är en tidsoptimist utan dess like, utan undantag på morgnarna. Framförallt på morgnarna måste jag motvilligt medge. Jag har dock märkt hur mycket mer man får gjort om dagarna om man lär sig stiga upp innan 09:00. Om någon klarar av detta får ni dela med er av era tips.

3. Börja sångträna
Det sägs att när man slutar träna på något så har man redan slutat vara bra på det. Det ligger definitivt någonting i det. Att träna på något är det viktigaste man kan göra för att bli bra på det. Ändå så är det så få människor som verkligen kan säga att de tränar på något, eftersom vi tenderar att lata oss. Ett tips jag kan dela med mig av är något som heter ”five a day”, vilket innebär att man tränar endast fem minuter per dag. Tanken är att själva tanken av att endast träna fem minuter ska locka dig att träna på det och att 90% av människorna tränar mer än fem minuter när man väl har satt sig. PROVA!

2. Förbättra innehållskvalitén på sociala medier
Bort med dåliga foton, bort med nödinlägg, bort med kassa sponsorer. Fram med roligt innehåll, humoristiska inslag, matnyttiga tips till allmänheten och nakna selfies! Haha nä men ibland känner jag att jag kan lägga lite mer tid på att göra bättre innehåll. Det ökar också förtroendet bland dina följare och skapar mer värde för dem! Ett bra löfte i denna tidsera.

1. Börja ligga med kondom
JA! Det här är så enormt viktigt tycker jag. Jag vill bara tydliggöra om att jag personligen inte varit med om någon större överraskning efter ett oskyddat samlag, MEN! Jag har både kollegor och vänner som både befruktat och absorberat smuts som resulterat i diverse påföljder. Jag minns en gång när en sexkurator skrämde upp mig när hon berättade om alla risker som finns med att ligga?! Jag säger inte att jag VILL ha kondom (för det vill jag inte. Det är oskönt och lite, bara lite, osexigt) men det enda jag säger är att när ni är ute och slirar på nyår, så tänk för fan efter innan ni petar in något eller stoppar upp något någonstans. Jag vet att det är kul med överraskningar i juletider, men håll nivån vid inslagna julklappar och nyårspussar och inte söta, men oväntade avkommor eller ohälsosamma mikroorganismer som letar sig in lite varstans! 

Hoppas ni kan dra nytta av mina löften! Sedermera vill jag passa på att önska er alla en god fortsättning och ett gott nytt år. Hoppas vi ses ute på stan. PUSS!

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad