Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Kristian Täljeblad listar 5 program som Saga Scott skulle göra succé i

Kristian Täljeblad listar 5 program som Saga Scott skulle göra succé i

Saga Scott. Ett känt namn på mångas läppar i dagens mediebrus. Jag personligen känner att Saga på många sätt har gjort Paradise Hotel till en fantastisk underhållande säsong. Om jag särar på mitt ego för en stund och inte tycker synd om mig för allt jag uthärdade tillsammans med henne (ärligt talat: jag tycker inte synd om mig, men bara så ni förstår min objektiva syn här) så har hon underhållit hela Sverige med sin charm och sina promiskuösa närmanden, men framförallt sin skönhet. Det är många jag stöter på som säger ”Fan, vad snygg Saga är.”. Sant det, men jag tror många också gillar hennes tuffa och ibland helt osjälvkritiska sätt att agera. Tillsammans med hennes andra attributer är hon som klippt och skuren för ”skandal TV” eller underhållnings-TV som jag kallar det.  Som en hyllning till Ms. Scott tänkte jag därför lämpligt nog lista fem andra program hon hade gjort succé i.

 


5. Ensam mamma söker
Okej, jag vet att Saga inte är någon mamma. Inte så vitt jag vet i alla fall. MEN! Låt oss anta att Saga skulle vara en ensam mamma som sökte kärleken i detta program. Nog fan hade hon lärt alla (ursäkta) töntiga killar ett och annat när det gäller krig och kärlek. Jag ska erkänna att jag inte har så bra koll på nämnt program och säkerligen inte alla herrar som deltar heller. Alla är kanske inte töntar, men som tur är så gillar Saga även att mysa vilket jag förstår är en vanlig aktivitet i programmet.

 


4. Top Model

Amen, lets face it! Saga hade kanske inte vunnit detta. Jag vet inte hur man ska göra för att vinna ett top model program i och för sig, men det är väl bara att se bra ut? ”NEJ!”, hör jag Jonas Hallberg säga i mitt huvud. ”Mina bäjbz ska ha personaliti”. Och personlighet är just vad Saga har. Kombinerat med hennes skönhet så tror jag på absolut dundersuccé i detta sammanhang oavsett placering i själva tävlingen. Jag tror hon hade kunnat både charma och reta upp de andra deltagarna rätt bra.

 


3. Farmen

Saga kommer från klippan. Klart som korvspad att hon skulle dominera i farmen där det både gäller att vara en social kameleont samt att ha goda kunskaper inom bondegenren, vilket jag är helt övertygad om att hon har. Hon har berättat att det både finns kor, får och även någon enstaka katt uti klippan! Jag tror däremot Saga skulle ha svårt att slakta djur, om hon någon gång skulle komma till det skedet. Men att göra succé i farmen som vegan har ju varit ett lyckat koncept, så varför skulle inte Sagas djursympati ge samma effekt? Jag tror hon hade varit stark i grenar som ”säcken” eller ”sågen”. Saga är ganska stark faktiskt!

 


2. Bonde söker fru

Åh vad jag hade kunnat ge mycket för att se Saga bland en mängd andra pumor, tävlandes om en het, stark, karla-kar till bonde.  Det här programmet tror jag hon hade vunnit, lätt! Hon hade vunnit bondens hjärta med sin smältande blick och samtidigt retat gallfeber på de andra kvinnorna. Att hon dessutom för sig bra i bondemiljö vet vi ju sen punkten ovan. Så vad väntar du på Saga? SÖK OCH DOMINERA!

 


1. The Bachelorette

Oj oj oj! Det är väldigt tight om vilket program hon skulle göra mest succé i mellan Bonde söker fru och The Bachelorette. Men låt oss vara ärliga nu. Saga gillar det flott! Och flott och stekigt är fan vad Bachelorette heter i både mellannamn och efternamn. Här skulle jag vilja se hur Saga hanterar alla crazy-ass-snygga män som minst sagt uppvaktar henne på samma sätt som jag gjorde i PH. Visst, de skulle ju säkert inte lyckas lika bra (haha) men med lite hjälp från produktionen kan säkert en välkammad finansman få fröken Scott på fall. Här följer några sammansatta adjektiv som skulle passa bra in på ”the Bachelorette”: 
- Kärleksfull klippanbrud med tornadohumör
- Skönheten från klippan gör det igen
- Passions-flickan-från-skåne-med-okontrollerad-lust

 

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad