Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Kristian Täljeblad gör comeback i Paradise Hotel

Kristian Täljeblad gör comeback i Paradise Hotel

Komikerna Emma Knyckare och Farao Groth hjälper Samir Badran och Saga Scott att välja ut deltagare till Paradise Hotel 2015.  Och i juryn vet de precis vad de söker. 
 – Jag vill ha en riktig Smajl-typ fast ännu värre, säger Emma Knyckare.  

I Paradise Hotel - Förspelet reser Samir Badran och Saga Scott runt i Sverige på jakt efter den perfekta deltagaren till Paradise Hotel 2015. De som håller måttet går vidare till final i Stockholm, där mötet med juryn väntar.  

I juryn ingår även Emma Knyckare och Farao Groth. Dessa två komikerprofiler är riktiga PH-älskare som troget följt de tidigare säsongerna. De bubblar av åsikter om hur den ultimata deltagaren ska vara. Nu har de makten att påverka urvalet.

 – Ha! Tänk att jag ska få vara med och bestämma deltagarna i Paradise Hotel. Hur ball är inte det? Hoppas att många knaspottor söker, säger Emma Knyckare.

Paradise Hotel – Förspelet sänds på TV3 Play. Vinsten är en biljett till inspelningen av Paradise Hotel i Mexiko. Både Emma och Farao har tydliga åsikter om vilka egenskaper de söker till säsongens deltagare.

– Paradise Hotel handlar om en halv miljon kronor. Jag vill ha en spelare som vill vinna. En som gör bra tv och som är over the top, säger Farao Groth.

I green room tar Kristian Täljeblad hand om deltagarna. Kristian peppar dem och stöttar när nervositeten tar överhanden inför mötet med juryn.

 

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad