Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Kristian Täljeblad: "5 program jag kommer att vinna"

Kristian Täljeblad: "5 program jag kommer att vinna"
Stella Pictures

Ärade vänner! Jag vann, som många av er vet, inte Paradise Hotel 2014. Efter 18 veckors uthärdande av känslosammanbrott i TV, måste jag ändå säga att jag är oerhört glad att jag deltog. Framför allt kanske för att ni alla gav mig det finaste priset. Nämligen folkets pris.

Även fast det är en enorm fin tröst för mig, så vann jag inte spelet i sig. Jag tog mig lite tid och tänkte efter...vilka fem program skulle jag kunna vinna? Vid närmare eftertanke, samt efter att sorterat bort Idol och andra talangtävlingar (haha) så kom jag fram till följande.

5. Robinson
I Robinson gäller det att agera social kameleont samt vara fysiskt kapabel till att vinna olika utmaningar. I år skulle det dessutom ingå någon slags kärleksfaktor också, vilket absolut skulle gynna mig. Ändå risken för mig är väl egentligen bara om jag skulle bli uppäten av en anakonda eller nått! Stay clear of those, och vinsten är ett faktum :)

4. Fångarna på fortet
Jag lovar er - jag är inte lika charmigt kass som Samir var, haha! Jag har alltid stört mig på hur folk kan misslyckas med så enkla utmaningar? Haha är jag för kaxig nu? Kanske, men jag tror fortfarande jag me tillhörande team hade kammat hem vinsten! 

3. Deal or no Deal
Låt oss vara logiska! Deal or no deal är ett spel om tur. Och sägnen säger att om man har otur i kärlek (frågor på det?) så har man tur i spel! Mer förklaring än så behövs inte, DEN PENGAFYLLDA VÄSKAN ÄR MIN!!!!

2. Big Brother
OMG! PHs lillebror! Jag må vara lite självgod nu, men en realitysåpa som går ut på att ragga röster av folket verkar uppenbarligen som min grej med tanke på (återigen, tack fina ni!) folkets pris. Jag är ledsen Anna, Tont, Thorleif och Trondheim och allt vas ni heter! Det hade blivit haaadeeee för samtliga av er!

1. Let's Dance
SORRY ERIC HAGBERG! Jag vet att detta är din dröm, men du hade torskat! Jag har rytmen, snärten, leendet, viljan att vinna och ihärdigheten att träna! En dans i let'a dance är en dröm för många, och vem vill inte dra några foxtrots eller tangos tillsammans med en vacker dansös? Tony Irwing och co hade förmodligen trillat av stolen fler gånger än bakfull elefant, efter alla spektakulära framträdanden! Haha nu vet jag att jag låter kaxig, men va fan! Let's dance är mitt andra hem efter Let's rock and roll!

MISSA INTE FLER LISTOR FRÅN KRISTIAN

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad