Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Kristian listar: Så slutar duellerna i Melodifestivalens Andra chansen

Kristian listar: Så slutar duellerna i Melodifestivalens Andra chansen
Stella Pictures

KRISTIAN TÄLJEBLAD. Okej! Nu gäller det! Nu är det vinna eller försvinna (bokstavligt talat) för många av artisterna i årets Melodifestival. Jag måste medge att det aldrig har varit med spännande än så här och låtarna är riktigt bra. Jag vet att jag har varit lite negativ tidigare, men va fan, ju mer man lyssnar på låtarna desto mer sätter de sig på hjärnan och desto bättre blir dem. Så här ser duellerna ut:

Andreas Weise mot Linus Svenning

Linus Svenning mot Andreas Weise i Melodifestivalen 2015

Shit! En blodig batalj mellan två snygga killar som skulle få vilken byxa som helst att börja oxidera. Jag måste dock säga att Linus är klar favorit här. Linus hade en svårare deltävling och låten ”Forver Starts Today” är riktigt bra. Andreas har absolut chans att vinna, men i så fall tror jag det beror på att Mr. Weise har ett mer känt varumärke. Andreas sjunger grymt bra, men herregud alltså... Linus är ju helt jäkla magiskt. Hans krispiga och starka, varma röst är inte direkt ett minus i denna batalj. Här tror jag LINUS vinner.

 Hasse Andersson mot Kristin Amparo

Kristin Amparo mot Hasse Andersson, Melodifestivalen 2015

Ja, här måste man ju hålla Kristin som favorit. Hasse är ju förvisso jäkligt skön och personligen gillar jag nog hans låt lite mer, men Kristin är en grym sångerska och jag tror många kommer rösta på henne pga. hennes röst. Det är lite synd att hon inte har gjort en popdänga lik ”Din Soldat” eller ”Dance our tears away” men jag tror att hon vinner ändå. Hasse har nog för få fans som orkar resa sig ur gungstolen för att rösta, tyvärr! Kristin tar hem det här.

Dolly Style mot Dinah Nah

Dolly Style mot Dinah Nah i Melodifestivalen 2015

Den här duellen tror jag kan bli ganska tight. Alla småbarnsföräldrars plånböcker kommer slå som gäddkäftar å Dolly Styles vägnar, samtidigt som jag tror alla riktiga dansfreaks kommer vilja se Dinah Nah gå vidare. Jag är riktigt kluven här. Alla tjejer i denna duell är fina att titta på, låtarna är ungefär lika bra (men olika målgrupper) och scenshowerna är jämna. Om man tittar på Spotify så har Dinahs låt spelats ungefär 200 000 gånger medan Dolly Styles låt har spelats över 1 miljon gånger. Med dessa siffror lägger jag min röst på Dolly Style men inget är säkert!

 Behrang Miri och Victor Crone mot Samir och Viktor

Samir Badran och Viktor Frisk mot Behrang Miri och Victor Crone i Melodifestivalen 2015

Ännu en rysare! Behrang Miri och Victor Crones låt har verkligen vuxit i mina öron och jag trodde inte att den var så pass bra utifrån förhandsvisningen jag fick höra innan deras deltävling. Jag tror att Samir och Viktor absolut är större på sociala medier och har de flestas ögon på sig. Samtidigt som Behrang Miri och Mr. Crone har ett högre anseende som musiker och också behärskar musik på ett annat sätt än herr Badran och Viktor. Eftersom att Samir är en god vän till mig så hoppas jag givetvis att han och Viktor vinner, men jag tror det blir jämnt. I slutändan tror jag ändå att Samir och Viktor tar hem vinsten eftersom att de har ett starkare varumärke och mer fans! LYCKA TILL :D

 

Tidigare listor:

Se även:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad