Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Kristian listar: Bästa låtarna i Melodifestivalen 2015 deltävling 3

Kristian listar: Bästa låtarna i Melodifestivalen 2015 deltävling 3
Stella Pictures

KRISTIAN TÄLJEBLAD. Hej mina modiga marodörer. Den här omgången är svårast att bedöma hittils, tycker jag. Mest för att INGEN låt är bra enligt mig. Alltså Mello-wise, går väl alla hem. Men! Vad är det med all musik som ska låta så jäkla lika varandra? Ofantligt tråkigt! Aja, vi skippar snacket och går rätt in på listan.

 1. ”Living to Die” – Andreas Johnson

Andreas Johnson, Melodifestivalen 2015

Andreas Johnson är det starkaste varumärket i deltävlingen, så självklart kommer den här låten gå vidare till final. Det såg vi redan i förra deltävlingen när Mr. Barbados helt oväntat gick till final. 1:a eller 2:a tror jag.

 

 2. ”Don't Stop” – Isa

Isa, Melodifestivalen 2015

En låt som skulle kunna vara bra, men det är den inte. Den här låten är töntig, men på något sätt får jag en känsla av att låten ska verka seriös. Varför inte bara göra som Dolly-Style och köra all the way på töntigheten? Antingen så floppar eller toppar denna. Jäkligt söt tjej i alla fall!!!!!!

 

 3. ”Jag är fri (Manne Leam Frijje)” – Jon Henrik Fjällgren

Jon Henrik Fjällgren, Melodifestivalen 2015

Jon-Henrik Fjällgren! Han gjorde en FANTASTISK låt till Talang. Tyvärr är inte denna låt lika bra. Men Jon-Henrik är duktig på att Jojka. Utöver det är han tydligen en hunk (ja han har fett sexig överkropp, det hade jag inte räknat med). Allt detta kommer skicka Jon Henrik till andra chansen, men inte längre än så.

 

4. ”Insomnia” – Ellen Benediktson

Ellen Benediktson, Melodifestivalen 2015

Ja, alltså jag tycker den här låten är dålig. Den låter som Euphoria och allt annat som vill låta likadant som den låten...Men jag har ju haft fel förrut, så det är väl lika bra att chansa. Mitten-ish?

 

 5. ”Bring Out the Fire” – Andreas Weise

Andreas Weise, Melodifestivalen 2015

Ja…vad ska man säga…Bring out the booze Andreas, för det är det jag kommer behöva om jag ska lyssna på hela den här låten i morgon!

 

6. ”I See You” – Kristin Amparo

Kristin Amparo, Melodifestivalen 2015

Åh herregud....Ja, ni vet vad jag tycker om denna. Jättefint, och jättevackert och allt...Och ja, Kristin sjunger så jävla bra. Men sen da? Vart är X-faktorn som lockar till ståndet? Nej, precis...det finns inte...

 

7. ”För din skull” – Kalle Johansson

Kalle Johansson, Melodifestivalen 2015

Kalle tycker jag ändå har nån slags karisma och energi, och låten är väl på gränsen till bra. Jag hoppas och tror att denna minst går till andra chansen. Men i verkligheten tror jag den tyvärr hamnar i botten.

 

Se även:

 

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad