Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

JuicyPlay listar: Årets 7 hetaste artister

Svenskar inom musikbranschen blir ofta hyllade världen över för sitt skapande. JuicyPlay har letat upp ett gäng artister och grupper som vi tror kommer att bli stora under 2015. Dessa måste du hålla koll på - en av dem tror vi verkligen kan stå för årets sommarplåga.

Blänk


Lina Öhman, Simon Trabelsi och Klas Granström har redan hyllats inom musikbranschen. Deras låt "Tears Run Dry" tror vi kommer att bli en riktig hit.

 

Simon Erics


Kan detta vara årets sommarplåga? Självklart, om vi på JuicyPlay får bestämma. Simon Erics är verkligen ett namn som vi kommer att få höra under 2015.

 

Ida LaFontaine


17-åriga Ida har kontrakt med Universal Music sedan förra sommaren och har släppt ett flertal låtar som finns på Spotify. Hennes Cover på One Directions låt "Steal my girl" har över 115 000 spelningar på Youtube. Hennes musik är riktigt häftig.

 

Kristin Amparo


Många känner nog igen henne efter låten "Soldat", som blev en stor hit under 2014, tillsammans med Albin. Kristin kommer under våren att medverka i Melodifestivalen och det ryktas om att hon har en låt stark nog att vinna hela tävlingen. Ovan kan du höra låten "Vem E Han" som hon har spelat in tillsammans med Cleo och Broke ´n Tipsy.

 

XOV


"Han upptäcktes av Lorde och beskrivs som en blandning mellan Robyn, James Blake och The Weeknd" - så bledkriver "ID Magazine" om XOV. Han har medverkat på soundtracket till "The Hunger Games: Mockingjay Part 1" och kommer med all säkerhet att få en stor hit under 2015. JuicyPlay älskar låten "Boys Don´t Cry".

 

Skyscraper


Dessa killar har bland annat medverkat i Talang Sverige och Lilla Melodifestivalen  Med rätt låtar tror vi på JuicyPlay att dessa killar kan ta sveriges unga tjejer och killar med storm under 2015. De blev under januari 2015 signerade av YOHIO:s skivbolag Ninetone Records.

 

Isa


Som ung deltog Isa Tengblad i Småstjärnorna och 2012 släppte hon singeln "Bomb". I vår kommer hon att medverka i Melodifestivalen med låten "Don´t Stop" som hon har skrivit själv. Hon är dessutom en mästare på covers. Lyssna bara på Katy Perrys låt "It Takes Two" ovan. 

http://bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=19&mc=imp&pli=11952778&PluID=0&ord=%%ADFRND%%&rtu=-1

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad