Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Josephine Bornebusch och Rachel Mohlin i nytt program på TV3

Josephine Bornebusch och Rachel Mohlin i nytt program på TV3

De är två av Sveriges roligaste kvinnor som nu ska göra ett humorprogram på TV3 ihop – av och med Rachel Mohlin och Josephine Bornebusch. 

– Det här är ett drömprojekt att få göra med Josephine och TV3, säger Rachel Mohlin. 

De färgstarka humorprofilerna Rachel Mohlin och Josephine Bornebusch kommer att spela en skruvad version av sig själva i programmet som har arbetstiteln Rachel & Jossan. 

– Jag skrattade högt när jag läste manus. Det blir stor igenkänning för tittarna, säger MTG TVs programdirektör Karin Stjärne. 

Rachel Mohlin och Josephine Bornebusch har tidigare jobbat tillsammans i bland annat teateruppsättningen av Kvarteret Skatan där de rev ner applåder varje kväll. Sedan dess har de gjort flera populära humorprogram på varsitt håll för olika kanaler. 

Detta är deras första projekt där de både skriver manus och spelar tillsammans. 

– Nu när det inte blev något för mig med Svenska Hollywoodfruar i år så känns det underbart att få göra det här projektet med Rachel istället, säger Josephine Bornebusch.

– Det här är ett drömprojekt att få göra med Josephine och TV3, men mest ser jag kanske fram emot långluncherna med Robban Aschberg, säger Rachel Mohlin. 

Inspelningarna av Rachel & Jossan sker i sommar och produceras av Baluba. Totalt blir det sex stycken halvtimmesavsnitt. 

– Det här är ett drömprojekt även för oss. TV3 satsar på humor och det kan inte bli mer rätt än med dessa två fantastiska profiler, säger Karin Stjärne. 

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad