Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Här är rollerna årets deltagare i Let´s Dance kommer att få

Då var det dags, igen. Kända svenskar ska ta på sig dansskorna och kastas ut framför två miljoner tittare och dansa tio-dans. Tango, rumba, vals är bara några av danserna de ska lära sig. Varje år får vi se de där som inte riktigt fixar rytmerna och de där som sätter allt som om de aldrig har gjort något annat än att dansa inför miljontals tittare.

I årets Let´s Dance får vi se Nanne Grönvall, Jonas Björkman, Jenny Strömstedt, Marie Serneholt, Ingemar Stenmark, Alex Hermansson, Rebecca Stella Simonsson, Jonas Hallberg och Simon Sköld.

Så vem blir då årets bambi på hal is? Och vem blir årets Tina Nordström? Här kommer alla roller som årets deltagare kommer att få under Let´s Dance.

Årets Succé. Årets Tina Nordström. Marie Serneholt. Hon kan ju redan dansa, hon kan uppträda och hon kan sjunga. Hon är som gjord för att vara med i Let´s Dance. Hon kanske inte får tior varje vecka, men tittarna kommer att älska henne.

Årets hunk, vem är det som kommer att få stå ut med Tony Irvings kommentarer och sexuella frustration? Jo, det är såklart den muskulösa och charmiga Simon Sköld.

Varje år har vi den där farbrorn som är lite härllig. Han som kommer med sköna kommentarer och som är horribel på att dansa, men som alla tycker om. Årets version heter Jonas Hallberg.

Sedan har vi den där som alltid får höga poäng. Tiorna haglar varje vecka och det känns som en självklarthet att personen går till final. I år heter denna person Nanne Grönvall. Hon kan dansa och röra sig på scen, dansbanan är hennes andra hem.

Vem kommer att sätta sig på tvären mot juryn? Sätta dem på plats? Och inte riktigt lyssna på kritiken om hen inte håller med? Vi presenterar Jenny Strömstedt.

David Hellenius står ständigt för det humoristiska i programmet, men det finns alltid den som kommer med egna små skämt och försöker sig på att vara en liten rolig filur. Säg hej till Ingemar Stenmark. 

Den unga hunken som alla småtjejer (och kanske killar) suktar efter. Han som är så snygg, som alla vill dansa med, och kanske vara tillsammans med. Årets hunk heter Alexander Hermansson.

Årets skräll. En person som ingen direkt har så höga förväntningar på men som kommer att överraska och rätt vad det är står hen i final och vinner hela tävlingen. Rebecca Stella.

Där har ni dem, årets deltagare i Let´s Dance och vilken roll de kommer att få under programmets gång.

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad