Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Gunilla Persson tar nya tag - ska spela in långfilm

Gunilla Persson tar nya tag - ska spela in långfilm
Foto: Susanne Kindt / TV3

I kvällens Svenska Hollywoodfruar på TV3 har Agnes-Nicole Winter i maskopi med Caroline Grane bjudit in till den traditionsenliga frulunchen. Men alla är inte lika välkomnande över dessa nya och gamla bekantskaper. Det blir snarare vassa armbågar än varma omfamningar. Dessutom dyker en av fruarna inte upp – till de andras stora förvåning. 

Gunilla Persson har i kvällens avsnitt anledning att fira med champagne men befarar att korken kan vara förenad med livsfara. Hon har dessutom storslagna planer på att spela in en långfilm baserad på hennes eget manus.

Maria Montazami ska dela ut pris men har lite problem med volymen – inte i rösten utan håret. Så hon ger en sju sekunders lektion i extra fluff.

Agnes-Nicole Winter utvecklar en ny tv-idé och ska nu försöka övertala Ronn Moss, känd som Ridge i såpan Glamour, att vara med i hennes projekt. Agnes-Nicoles vårdnadstvist med väninnan om hunden Ruffie pågår fortfarande sedan vi senast såg henne i Svenska Hollywoodfruar. Nu hälsar hon på sin älskade hund men upptäcker att vovven inte har några tänder kvar.

Caroline Grane sätts på prov när hon har ett stort mäklaruppdrag i Beverly Hills. Hon kallas One billion dollar lady men hennes utseende kan ligga henne i fatet.

 

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad