Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Fem tillfällen som fått oss att älska Molly Sandén lite extra

Fem tillfällen som fått oss att älska Molly Sandén lite extra

Grymma Molly Sandén fortsätter att imponera, både med sin musik och sin starka personlighet. Nu släpps nya singeln "Phoenix" och i samband med det listar vi på JuicyPlay fem tillfällen då vi älskade Molly Sandén lite extra.

1. När hon tog ställning mot vikthets med "Freak"

Att Molly eller någon annan över huvud taget ska behöva drabbas av viktmobbing är sjukt. Men när hon släppte "Freak" var vi nästan glada att det hänt, eftersom att det ledde till denna grymma låt som hjälpt så många unga tjejer.

 

2. När hon reste sig efter uppbrottet med Eric Saade 

Efter uppbrottet med Eric Saade kunde Molly knappt lämna sängen på en vecka. Men sedan tog hon smärtan och gjorde något positivt av det - och ut kom "Why Am I Crying" och en femteplats i finalen av Melodifestivalen 2012.

 

3. När hon briljerade i Musikhjälpen

Vi älskar Musikhjälpen, som är ett av få evenemang där hela Sverige faktiskt hjälps åt för att göra världen lite bättre. Men mest gillar vi musiken - som blev lite mer magisk när Molly tolkade superhiten "All of me".

 

4. När hon kom trea i Junior Eurovision Song Contest

Sverige står redan högt i rang i världen när det kommer till musik. Med tredjeplatsen i Junior Eurovision Song 2006 bevisade Molly att det finns gott om hopp även för den nya generationen hitmakare.

 

5. När hon lämnade Sverige för en internationell karriär

"I'm unchained" sjöng Molly och det är hon verkligen - på flera olika sätt. Bland annat vågade hon lossa på bojorna från livet i Sverige och flyga till LA där hon just nu jobbar på sin stora internationella karriär. Nu är hon på god väg - och vi beundrar henne som tusan för det.

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad