Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Fem svenska youtubers som borde börja på Juicyplay

Fem svenska youtubers som borde börja på Juicyplay

Som ni förstår så är Juicy Play (hädanefter JP) en grym plattform för allt som stavas nöje och nyheter. Jag är grymt stolt över att producera innehåll för JP och älskar sitens upplägg. Dock är det bara så...att...jag saknar lite fler profiler, liknande min kollega Ellen Bergström, som hänger här. Ni vet sånna här galningar. Youtube har  länge varit en plats för galna kanaler och det finns JÄVLIGT många sköna profiler och grupper som hänger där. Jag tänkte därför ta mig friheten att lista fem st youtubers som borde flytta över till JP. Varför? För vi är fawcking KING!

5. De Vet Du


Dessa herrar kommer för evigt och alltid vara sveriges svar på Lonely Island. Deras fyrmanna grupp med två stycken frontfigurer, 1 st TOOOOOOOORRRR samt en stum, vältränad DJ, stimulerar verkligen min humoristiska hjärnhalva. Jag tycker det är svinballt att dom har gjort sig stora via youtube och sin musik. Numera verkar de göra mycket webbtv och andra produktioner. Jag är rätt säker på att dom gjorde allt själv på sin youtubekanal innan den tonades ner. Jag saknar faktiskt DVD på tuben. Det känns som att dom släpper mindre låtar nu än förr. Det är klart...kanske svårt att toppa en hit som ”Fucka ur” var. I och för sig fick de ut ”Pantamera” som jag tycker är sveriges bästa tolkning tillsammans med tillhörande musikvideo. Svinballt! Komsi till JP! 

4. IjustWantToBeCool

I just want to Be Cool! Ja, det är ni faktiskt! Jävligt coola! Jag har inte följt den här gruppen (långt namn:pp) särskilt länge, men fan vad jag har skrattat gott åt de klippen jag sett. Deras filmer är grymt välproducerade och allmänt roliga. Humorn är sådär löjligt sjuk och passar mig perfekt. Gillar specifikt en utav deras senaste videos som heter ”Socialt Experiment!!”. DELA, DELA, DELA, DELA, NELSON MANDELA! Haha! Grymt komiskt lagda grabbar, som både behärskar musik och skådespeleri.

3. Regular Ordinary Swedish Meal Time


Det här är så SJUKT mycket nostalgi för mig. Jag fick nyss nys om att de har satt igång igen att producera sina sjuka videos. Detta är alltså ett svenskt matlagningsprogram i regi av Niclas Lundberg (som förövrigt startade allt i ett studentrum i UMEÅ om jag inte misstar mig?) som utförs med grov svengelska! Något för Ylva kanske? Mitt favvoklipp är när han ska göra en smörgåstårta. Niclas har gett uttrycket ”its good for you” en ny mening för mig, eftersom jag alltid tänker på majonäs när jag hör det. Checka in Niclas och grabbarna och du kommer inte att ångra dig!

 

2. William Spetz


Willam Spetz! En ung Umeå-kollega som verkar ha hur mycket galna idéer som helst. Jag fullkomligt älskar hans klipp och faktumet att han gör allt själv. Ett riktigt geni! Jag skrattar ensamt och högt väldigt ofta åt honom vilket jag vet att jag inte är ensam om. William är oerhört energisk men jag får samtidigt uppfattning om att han är riktigt smart, vilket är en bra kombination. Mr. Spetz verkar också ha gått över till att göra mer proffsiga produktioner med tex SVT. Jag vet om att han har velat bli skådespelare vilket förmodligen är anledningen till det. I vilket fall ska bli kul att se åt vilket håll det barkar åt för denne man. Jag hade inte haft några mothugg om han slutade upp som JP-kollega med mig! Mer norrländsk energi tack!

 

1. PewDiePie

POOWWWWDIIIIEEEPOOOOOIIIEWWWWW!!!! WAZZA BROSSS? Det hade varit något verkligt fel om jag inte placerade PEWDOIIPIEEE som nummer ett på denna lista. Sveriges absoluta stolthet inom framtidens TV. Vem gillar inte Pew Die Pie liksom? Han är så sjuk i sina klipp att jag ibland undrar över varför jag ens tittar på honom. Men lika attraktiv som hans sjuka sida är, har han också en väldigt fin och ödmjuk sida inför sina fans. Jag vet att han behandlar sina ”Bros” med mycket respekt, och lyssnar ofta på vad de har att säga i kommentarer och kring hans innehåll. Jag inspireras mycket av PDPs sätt att föra sig när han kommuncierar med sina bros, och jag vet att många uppskattar det. Det är väl ingen som inte vet vem han är vid det här laget och jag tror dessvärre att risken är ganska minimal att han kommer till JP. MEN MAN VET ALDRIG! Jag hoppas!

Såja! Hoppas ni fick lite nya kanaler att checka in. Om inte annat vet ni vilka jag följer. Vi har många sjukt duktiga youtubers i Sverige. Jag vet att ingen tjej är listad i veckan, men hade Ellen Bergström inte redan varit hos oss hade hon kvalat in. Dessutom hade jag haft med Gina D rätt hårt, men hon anser jag inte längre höra hemma bland youtubers då hon gör så mycket annat gött!

MÅ GOTT OCH HAADEEE!!!!!

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad