Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Fem andra tjejer som hade gjort sexscenerna bättre i Fifty Shades of Grey

Ny vecka öppnar för nya möjligheter! För mig innebär det nya listor och nya krönikor. Det är dags för del två i min lilla Fifty Shades of Grey-grej som jag har på gång nu. Förra veckan listade jag top 5 män som jag hellre hade sett som “Christian Grey” men nu tänkte jag lista top 5 tjejer som hade varit en bättre “Anastasia Steele” eller “Ana” som hon också kallas. Det vi söker efter är söta, blyga osminkade skönheter som matchar karaktären. Men ni vet hur mina listor brukar vara! Just det! Orimliga! Jag kommer förutsätta att skådespelerskorna nedan kan agera precis som Ana skulle gjort i boken.

5. Margot Robbie

Precis, Margot Ray har inte riktigt det där oskyldiga utseendet! Men vet ni vad? Det skiter jag i! Jag skulle hellre se henne än Dakota Johnson i rollen som Ana. ARRGHH!

 

4. Vanessa Ray

Vanessa Ray gör sig jäkligt bra i serien “Suits” och är enormt söt. Grym skådespelerska, och om än kanske lite gammal för “Ana” så tror jag hon hade varit en fröjd för publiken.

 

3. Emmanuelle Chriqui

Det är så SJUKT vackert med mörkt hår och mörka ögon. Det utstrålar någon slags värme och inre självsäkerhet som jag inte riktigt tror att jag har några vidare belägg för att påstå, men fan...Emmanuelle var så himla vacker i Entourage som Sloan och jag hade gärna sett henne klä av sig naaaaa’aaaaakeeeen!

 

2. Megan Fox

Ja, jag vet att hon inte passar beskrivningen för Ana och nej, jag har inte tappat fokus på uppgiften! Megan ska med på listan där med basta.

 

1. Nina Dobrev

Nina Dobrev är förmodligen den som hade passat bäst in av alla (eller Emanuelle) utan att behöva anstränga sig. Hon är fantastisk söt och vacker. Nog för att jag avskyr Vampire Diaries, så har jag en nära vän som ser det frekvent och därav också tipset att matcha henne i denna lista. Nina är allt som Dakota är, fast mycket, mycket sötare!

MISSA INTE: Top 5 killar som borde gjort sexscenerna i Fifty Shades of Grey.

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad