Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Det här är mitt drömbröllop

Skriven av Kristian Täljeblad
Det här är mitt drömbröllop

Jag vet att jag inte är den enda som älskar att gå på bröllop. På den senaste tiden har jag vart bjuden till ett par olika bröllop och det är verkligen en tillställning fylld med kärlek. Jag har nog aldrig varit med om ett enda gräl på ett bröllop. Eller jo, fast det grälet var om vem som älskade en annan person mest. Fast det handlade inte om brud eller brudgumen då. Vilken tur.

 

En gång då ett bröllop har slutat i katastrof (och då menar jag JÄVLAR VAD KATASTROF) är ju i ett avsnitt av “Min hemlighet” på TV3play:

http://www.tv3play.se/program/min-hemlighet/600750?autostart=true

Jag tänker inte avslöja vad som händer, men det där kanske är det absolut värsta tänkbara mardrömsscenario som kan uppstå. Uppenbarligen har jag väl haft tur när jag varit på bröllop, eller så är det bara så att vi norrlänningar är så säkra på varandra när vi gifter oss. På det senaste bröllopen jag var på, har det då inte funnits en tillstymmelse för varken bråk eller kärleksbrist.

 

Men nu till det roliga. Mitt drömbröllop. Man kan ju bara inte undgå att drömma sig iväg till hur det skulle se ut när man själv gifter sig. Bortsett från alla obligatoriska giftermålsprocedurer, som att tex köpa exakt rätt ring och att fria som man gör i Hollywood, har jag vågat mig önska hur jag vill uppleva denna dag. Jag tänker så här: Värme, hav och sol. Vita möbler, utomhus. Ingen präst, utan jag vill bli vigd av en polare. Typ some Joey i serien "Vänner"! Barfota! Massa vackra blommor i regnbågens färger klär både möbler och människor. Rosa och vita rosor. Vigseln sker kanske på ett berg? Med utsikt över havet. Släkt och vänner clashar med brudens släkt och vänner. En tredagarsfest. Fri-bar med duktiga bartenders. Foo Fighters som liveband. Kanske duvor som landar på min arm när jag och min hustru överlämnar ringar. Blir det för mycket kanske? Eller kanske en mer berättigad fråga: blir det för DYRT kanske?

 

Allvarligt talat, jag trodde aldrig att jag skulle bry mig ett dyft om mitt bröllop. Men sanningen är den att jag bryr mig ändå lite. Kanske är det för att hela äktenskapskulturen börjar tilltala mig, eller så har jag bara sett för många hollywoodfilmer. I mitt fall hoppas jag i att jag inte gifter mig mer än en gång och att det bästa med mitt bröllop inte har med det materiella att göra. Presenter i all ära, men den bästa gåvan hoppas jag slutligen tillfaller mig i form av en underbar och vacker hustru. Vem vet? Jag kanske aldrig gifter mig. Eller så gör jag det. Äsch, dags att spela ett game "Dota 2"!


Haadeee!

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad