Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Det betyder Snapchats nya Emojis - allt du behöver veta

Du är nog bekant med dessa Emojis, men när du såg dem på Snapchat blev du nog rätt förvånad.
Det var i den nya uppdateringen av Snapchat som symbolerna gjorde entré - och de fyller ett gott syfte. Med dessa Emojis kan du nämligen få reda på mycket om din och dina vänners relationer. Såhär ska du tyda dessa Emojis:

Många har även reagerat på siffrorna som går att se vid sina vänners namn och dessa Emojis. Dessa siffror visar hur många dagar i rad som ni båda skickat snaps till varandra.

En annan ny fuktion är halvmånen som syns när man ska ta en bild. Denna är till för att göra bilderna ljusare när det är mörkt. Tidigare har Snapchats bilder varit riktigt dåliga när man fotograferar i mörkret, men genom att trycka på halvmånen blir det mycket bättre. Har du testat?

Enligt visa källor vill företaget att användarna själva ska utbilda varandra i hur de nya funtionerna fungerar och att uppdateringen ska bli en snackis i sociala medier. Detta för att appen ska bli mer populär än någonsin.

Tidigare har det funnits möjlighet att se en annan persons bästa vänner. Det finns källor som menar Snapchat tog bort denna funktion efter att folk börjat bråka över dessa listor. Folk har trott att de är bästa vänner med folk, men har blivit sura när de inte sett sig på personens lista över "best friends". Om detta är sant eller ej vet vi inte till hundra procent.

Happy snaping!

FLER TIPS: Så får du nya färger att måla med i Snapchat

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad