Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

De första paradise-deltagarna är släppta

Skriven av Kristian Täljeblad
De första paradise-deltagarna är släppta

Vi har ett startdatum och vi har två handfulla deltagare som har presenterats i årets Paradise Hotel. Förväntningarna är STORA. Och då menar jag gigantiskt-jäkla-mega-stora. Jag minns så väl för drygt ett år sedan då vår säsong skulle börja. Fan...sa jag rätt? Ett år sedan? Hur fasen kan ett år ha gått så jäkla snabbt. Jag kan knappt erinra mig om alla gigg, intervjuer, plåtningar och pressträffar och andra samtal som ägde rum innan och under sändningen.

 


Men glöm mig nu...en stund i alla fall! Jag pratar om den kommande säsongen av Paradise Hotel. Men att jämföra förväntningarna på vår säsong och på den som kommer nu, är helt legitimt. Det var inga, eller få, som trodde att vår säsong kunde leva upp till Samirs säsong för två år sedan. Men nu är det om möjligt ÄNNU mer press. Fan va skönt för alla deltagare att allt redan är inspelat. Och att en eller flera vinnare redan har korats. För fan vad det hade fuckat med ens hjärna på ett sjukligt, överdrivet sätt om man hade haft den pressen att prestera innan man gick in i huset.

 

Prestera, tänker du! Göra bort sig, ligga, vara rolig, skrika, gråta och bråka? Eh...Ja, det är PH? Vad annars? Ja exakt. VAD ANNARS.

Jag är helt övertygad över att vår säsong blev så underbart lyckad pga. att den hade något annat än vad Samirs säsong hade. Det fanns en annan typ av uppsättning av karaktärer och ett upplägg som påminde om, men som inte var helt lik, året innan. Det är precis det som måste hända i år också. Det finns en risk med att sända flera säsonger av Paradise Hotel efter varandra. Risken att man som deltagare påverkas för mycket av tidigare säsonger. Att man föreställer att man måste “likna” eller “härma” någon annan för att bli populär. För det är ju faktiskt det alla deltagare drömmer om. Att bli populär.

 

Det var många som sa “du kommer bli årets Samir” till mig. Men saken var den att jag alltid visste att jag inte skulle bli som Samir. Även om vi absolut kan ha likheter, är vi också väldigt olika. För det första så går det fan inte att efter-likna Samir. Han är ett orginal utan dess like. Men jag visste också att jag inte skulle bli “nästa Samir” för att det inte behövdes. Vi behöver ingen näste Samir. Jag läste något om att någon ansåg sig själv vara “nästa Kristian” och, ja ni förstår...Vi behöver ingen till Kristian.

 

Vi vill ha NYTT! Vi vill ha folk som är ANNARS. Vi vill ha en säsong av PH som inte påminner om någon annan. Vi vill ha nya insikter, nya karaktärer, andra kärleksintriger och andra vänskaper. Jag hoppas att ingen av deltagarna som är aktuella för årets säsong tänker så mycket på vad som har varit. Utan istället fokusera på att göra deras egna grej. Som vi inte ska vara medvetna om, utan det ska komma som en vänlig, smaskig och oförutsägbar CHOCK!!!!

 

Tack för mig. Och tills nästa vecka...HAADEEE!

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad