Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Avsnitt 8 - Superstylisten Jonas

Vackra damer kramas med vår superstylist och en av gästerna, den beryktade porrskådespelaren Ron Jeremy, har sina misstankar om Jonas.

- If he’s gay, I’m Santa Claus, säger han.

Jonas och hans goda vän Ashley har laddat länge för sin Sverigefest. Alla gäster uppskattar dock inte svenska specialiteter som sill och Kalles kaviar utan måste ta till udda metoder för att få bort smaken ur munnen. Ashley älskar däremot allt som har med Sverige att göra och har förberett en mycket kär överraskning åt Jonas, direkt från Sverige.

Jonas har länge drömt om att skaffa hund. Därför har hans vän Izabella Scorupco kommit på den goda idén att Jonas ska få vara hundvakt åt hennes tre hundar under en dag. Han får lära sig mycket om hur det är att vara husse. Frågan är om han kommer att ha tid och plats i sitt liv för en fyrfota vän?

Sist Jonas jobbade med legendariske stjärnfotografen Brian Bowen Smith så gjorde de en succéplåtning med supermodellen Cindy Crawford på ett tak. Nu vill de jobba ihop igen och har styrt upp en plåtning med modellen och skådespelaren Rachel Roberts. Med fantastiska klänningar och smycken värda fem miljoner beger sig Jonas och hans ”dream team” till Malibu. Det blir en storslagen, stormig och avklädd plåtning på en strand där de får slåss mot tidvattnet. Jonas är mycket nöjd med resultatet:

– Damn! I must be a super stylist!

Avsnitt 8 av 8. 

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad