Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Avsnitt 8 - Lyckan i LA

Rebecka spelar in sin första film, men chockas när hennes motspelare dyker upp med blodiga stygn efter ett ansiktslyft. Emilia får äntligen presentera Chris för sin mamma som kommer på LA-besök och Caroline styr upp Katyas första vernissage. Ett bekant ansikte dyker upp med blommor och en ring. Är det kärlek i luften? 

Emilia åker till flygplatsen för att hämta sin mamma som ska hälsa på för första gången. Det blir ett kärt återseende med många tårar. Emilia har inte sett sin mamma på två år. Chris är nervös för mötet, men det är mamma Maria också. 

– Han har för mycket tatueringar. Är han inte snäll eller? undrar hon.

Dagen för Rebeckas filminspelning har äntligen kommit och inspelningsplats är en gammal antikbutik. Hon har jobbat hårt med att få till den rätta tjeckiska accenten och till och med kallat in experthjälp. Men motspelaren Mario dyker upp med blodiga stygn efter en ansiktslyftning. Rebecka får försöka tänka bort det bisarra i situationen och köra på ändå. 

– Förhoppningsvis vid nästa scen är killen trettio år yngre, säger Rebecka.

Katya har hittat inspiration att börja måla och det är nu dags för hennes första vernissage. Caroline styr upp evenemanget och Katyas vänner och bekanta sluter upp en efter en. Men en speciell vän, som brukar vara först på plats, syns inte till. 

– Jag tycker att det här med Sanger har gått för långt, säger Caroline.

Kommer Katya, Emilia, Rebecka och Caroline att hitta lyckan i LA? Vem är killen som dyker upp med blommor och en ring? Vilka hoppas på familj inom en snar framtid och vilka har nått sina mål? 

Avsnitt 8 av 8.

 

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad