Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Avsnitt 7 - Lyckan i LA

Katyas största beundrare Sanger har bjudit med sin älskling på en seglingstur. Han ska åka ut på havet för att strö ut rosor till sin döda mamma vars aska han spridit ut där. Katyas sällskap betyder mycket för honom. Men vad han inte räknat med är att Katya ska börja klaga. Katya blir både rädd, ledsen och sjösjuk under färden. Hon gör sitt bästa för att hålla god min, men det är försent. Sanger får nog och konfronterar Katya. 

– Ibland känner jag mig mer som din assistent än din vän. Du måste börja att anstränga dig mer. 

Emilias fotografdröm är på väg att bli verklighet. Hon har fått jobb som stillbildsfotograf vid en musikvideoinspelning, med en stor artist och en stor produktion. Men hon är sen.

– Jag fuckade upp det totalt, säger hon.

Rebecka känner sig nere och har tänkt mycket på sin pappa på senaste tiden. Det är två år sedan han gick bort och han gillade aldrig hennes yrkesval. Nu när hon fått sin första roll vill hon göra upp med sina tvivel en gång för alla och försöka få kontakt med sin pappa på andra sidan. Rebecka tar med sig Emilia till ett medium för att få svar.

Sedan seglingsturen har Katya inte fått kontakt med Sanger. Han vägrar svara i telefon. Det betyder att hon inte kan räkna med hans hjälp och måste åka buss till sin kompis i Santa Monica. Katya har en ny idé hur hon ska tjäna pengar. Hon har alltid varit duktig på att måla och hennes kompis lever på sin konst. Nu tänker även Katya prova att sälja tavlor och börjar med att smörja in sig själv i färg. Caroline och Katya söker dessutom jobb hos kändisfestfixaren Kevin Lee där de genast sätts på prov. 

Avsnitt 7 av 8.

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad