Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Avsnitt 6 - Superstylisten Jonas

Jonas åker hem till Sverige för att träffa sin nära vän, designern Lars Wallin. Han behöver Lars hjälp för att lansera sin klänningskollektion – Stars by Jonas Hallberg. Han passar även på att åka hem till Köping och hälsa på sin lillebror och hans familj. Uppväxten i Köping var tuff, Jonas mobbades i skolan och skiljdes från sin bror när föräldrarna separerade.

Jonas arbetar med sitt drömprojekt: en egen kollektion klänningar som ska säljas i Sverige. En sista pusselbit behövs i projektet och den pusselbiten är Jonas goda vän, designern Lars Wallin. Hans erfarenhet är ovärderlig och Jonas vill gärna ha hans hjälp. Vi följer med in i Lars Wallins showroom och får se hans senaste glamourösa skapelser samtidigt som Jonas försöker sälja in sin idé. Det är bara en liten hake. Lars Wallin är en väldigt upptagen man och Jonas kollektion ska lanseras redan till sommaren…

  – Jag skulle vilja glamma till hela svenska folket, för det behövs, säger Jonas.

Jonas besöker sin gamla hemstad Köping med blandade känslor. Här möts han av många minnen och träffar sina gamla kollegor på sin allra första arbetsplats KappAhl. Han mobbades i skolan och skiljdes från sin bror när föräldrarna separerade. Först på senare år har bröderna hittat tillbaka till varandra. Han passar därför på att hälsa på sin lillebror som utmanar honom både i pimpelfiske och i fyrhjulingsåkning.

Avsnitt 6 av 8.

 

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad