Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Avsnitt 6 - Lyckan i LA

Katya och Caroline behöver pengar och har tagit in en inneboende. De hoppas att den nya hyresgästen ska vara snäll, gullig och rolig, men ser med fasa på när grönhåriga Palma iklädd bh och långkjol flyttar in med sina två hundar, som genast bajsar på heltäckningsmattan. För att göra sig hemmastadd i den stilrena lägenheten passar Palma på att i ett oövervakat tillfälle klottra full väggen.

Hyresgästen från helvetet har tagit över deras lägenhet, men Katya och Caroline vill ändå ge Palma en chans och planerar en inflyttningsfest för att kanske lära sig tycka om henne. Men ganska snart inser värdinnorna att det är en mycket dålig idé.

  – När jag ser Palmas kompisar komma in, alltså då känner jag paniken komma. De var ju exakt lika galna som henne, säger Caroline, som tillsammans med Katya nu gått från att ha varit fläckfria hyresgäster till att ligga illa till hos hyresvärden.

Rebecka har kammat hem sin första filmroll och vill göra bra ifrån sig. Då hennes roll innebär att hon ska hantera en pistol är det på sin plats med lite vapenträning. På Los Angeles Shooting Range finns några luttrade US Navy Seals-hårdingar som lär henne skjuta skarpt.

Emilia ska göra ett fotojobb med Natasha Peyre och bättra på sin portfolio. Emilia stämmer träff med en regissör som ska titta på hennes foton och förhoppningsvis ge henne jobb som stillbildsfotograf vid hans filminspelningar.

Avsnitt 6 av 8.

 

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad