Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Avsnitt 2 - Lyckan i LA

Rebecka och Emilia har bott hemma hos Tila Tequila det senaste halvåret. Nu tvingar Tilas humör tjejerna att flytta – de har helt enkelt blivit rädda för sin hyresvärd. I smyg packar de alla sina saker och åker hem till Katya och Caroline med flyttlasset. Det dröjer dock inte länge innan de tröttnat på varandra.

-If you don’t like it, get out of here!

Emilia och Rebecka är hemlösa och har därför flyttat in hos Caroline och Katya tillfälligt. Alla fyra under samma tak bäddar för en del konflikter. Caroline och Katya är inte överförtjusta att deras prydliga lägenhet plötsligt är proppfull av sopsäckar med kläder, prylar och flyttkartonger. Till slut brister det för alla.

Emilia träffar Bingo Rimér som betytt mycket för hennes karriär. Bingo jobbar på en fotobok och vill att Emilia ska vara med – naken.

– Bingo fick ta de sista toplessbilderna på mig. Jag stängde den dörren idag, säger Emilia.

Rebecka och hennes motspelare övar på pjäsen som de snart har premiär för. Rebecka är nervös och vill inte göra sin lärare, som hon kallar för Dragonlady, besviken.

– Jag glömde mina lines igår när vi repeterade och då sa hon att hon skulle döda mig.

Katya och Caroline bjuder in sina svenska vänner till Thanksgivingmiddag. Alla ska hjälpas åt, men konflikterna hopar sig igen. Caroline tänker absolut inte tillaga eller äta något så äckligt som kalkon och löser situationen på ett kreativt sätt. Rebecka har sina teorier om hur Thanksgivingfirandet startade:

– Thanksgiving var när de hittade USA och bjöd indianerna på mat. Efter maten dödade de alla.

Avsnitt 2 av 8.

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad