Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Avsnitt 1 - Superstylisten Jonas

Han har stylat Cameron Diaz, Scarlett Johansson, Sienna Miller, Jessica Alba och Catherine Zeta Jones bland många andra. Svenske Jonas Hallberg är mitt uppe i en rykande het karriär som superstylist i Hollywood och nu bjuds vi in att följa hans glamourösa vardag. 

  – Ibland gnuggar jag mig i ögonen när jag vaknar på morgonen och tittar ut över poolen. Oh my God jag bor faktiskt i Hollywood!

Svenske Jonas Hallberg är en av världens mest framgångsrika stylister. Han lever ett synnerligen glamouröst liv i Hollywood och är en naturlig del av de största kändisarnas värld, både professionellt och privat. I åtta avsnitt får vi nu följa Jonas minst sagt annorlunda vardag i ett dagboksliknande program. Allt från röda mattan-event och bråk med modeller som inte kommer i tid till galet glamourösa fester hemma hos Hollywood-eliten. 

Jonas intresse för mode startade redan under barndomsåren hemma i Köping och hans brinnande intresse och fingertoppskänsla tog honom till Stockholm och sen vidare runt hela världen. Nu bor och trivs han i sitt älskade Los Angeles och arbetar med de stora stjärnorna. Hans sprudlande personlighet lämnar ingen oberörd och hans energi vet inga gränser.

Jonas kan skryta med att ha stylat skönheter som Cameron Diaz, Scarlett Johansson, Megan Fox, Sienna Miller, Jessica Biel, Gisele Bundchen, Jessica Alba, Susan Sarandon, Charlize Theron, Catherine Zeta Jones, Sharon Stone, Naomi Campbell, Heather Graham och Iman bland många andra.

I premiäravsnittet får vi följa med när Jonas besöker olika showrooms i Los Angeles för att hitta kläder till en stor plåtning av Izabella Scorupco. Vi får värdefulla modetips och Jonas gläntar även på dörren till sitt hem, som är minst sagt färgstarkt. Jonas får också ett mycket smickrande jobberbjudande som modechef på en tidning. 

Avsnitt 1 av 8.

 

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad