Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Avsnitt 1 - Lyckan i LA

Sol, bad, fest, kärleksaffärer och spännande människor avlöser varandra. Det hårda festandet och intensiva minglandet kan dock få vem som helst att tappa fotfästet. Pengarna är för länge sedan slut, men tjejerna naglar sig fast och kämpar för att få allt att gå ihop. De tvingas flytta runt, får sina hjärtan krossade och jobbar med yrken som är långtifrån det de drömt om. Men att åka hem är uteslutet. Det går bara inte. Åker man hem har man misslyckats. Och det är ju ändå i Los Angeles som allt händer.

Emilia Carpinisan, 26 år, är fotograf och grafisk formgivare från Braås utanför Växjö. Innan hon flyttade till LA jobbade hon som modell. Fotografen Bingo Rimér upptäckte henne och hon har prytt flera tidningomslag sedan dess. Hon har ett stormigt förhållande med Hollywoodkillen Chris sedan drygt ett år tillbaka och drömmer om att kunna jobba heltid som fotograf.

Rebecka Alexia, 24 år, från Falun. Bästa vän med Emilia. Pluggar till skådespelare på Theatre of Arts. Älskar att sjunga, dansa och stå på scenen. Vill kunna försörja sig på skådespelaryrket. Har smeknamnet Lips för att hon har så stora läppar.

Carro Månsson, 25 år, från Täby, jobbar som VIP-värdinna på exklusiva nattklubbar i Los Angeles. Carros längtan till Hollywood väcktes redan hemma i TV-soffan i Sverige. Carro bor och jobbar tillsammans med Katya.

Katya Tham, 25 år, från Stockholm, jobbar som VIP-värdinna med Carro. Katya vet hur man flirtar och har bland annat lyckats snärja sydkoreanen Sanger som alltid rycker ut när hon behöver hjälp.

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad