Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Är Harry Styles och Louis Tomlinson ett hemligt kärlekspar?

LARRY IS COMING BACK!

Ryktena cirkulerar för fullt runt One Direction-medlemmarna, Harry Styles och Louis Tomlinson. Under senaste tiden har det spekulerats om att de skulle ha ett hemligt kärleksförhållande. Och efter deras senaste spelning i Sverige på Ullevi i veckan, har nu ryktena dragit igång igen!
Kan det vara så att flickidolerna har ett hemligt förhållande? Eller är allt en del av en välplanerad PR-kupp?

Under en lång tid har det pratats om Harry och Louis förhållande till varandra är mer än bara vänskap. Det finns till och med ett namn för paret, "Larry Styllinson"!(Underbart)
Många fans runt om i världen tror på att Larry är tillbaka, och hashtags som "#LarryisComingBack" och "#WeAreReadyforLarry" sprids på alla sociala medier. 

Killarna i bandet uppträdde på Ullevi, Göteborg, när ett fan fick med det underbara ögonblicket med Harry och Louis. Under deras framförande av låten "Little Things" börjar Harry och Louis att skoja med varandra - med en speciell blick i ögonen.

"Vi såg att Harry och Louis skojade runt och det såg ut som de hade väldigt roligt på scen. Kanske de är ett hemligt par, eller kanske inte? Vi njöt av konserten och hoppas att de kommer tillbaka så fort de kan för en ny konsert!", berättar One Direction-fanet, Sara, som befann sig på Ullevi-konserten i tisdags.

Mängder av fans vill bevisa att de är ett par, så kallade "Larries". Och många av dem har satt ihop klipp och bilder av "paret" som ska bevisa att det är mer än bara "Bromance"! Bedöm själva och tyck till med vad du tror längst ned...

 
Här är videon från Ullevi i tisdags (23/6).
En ihopklippt film av ett fan, som vill bevisa att de är mer än vänner...


Klipp: Youtube


Denna bild sprids som en löpeld på Sociala Medier, men frågan är: är den fejkad eller är den äkta?


 

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad