Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

9 personer på Instagram som ingen vill vara - men som alla känner

Är du också en av dom som tycker att Facebook är lite ute och att du har börjat kollar Instagram före Facebook på morgonen? Du är nog inte ensam. Du är nog inte heller ensam om att du stör dig på hur vissa personer beter sig på Instagram. Här är nio personer ingen vill vara på Instagram - men som alla känner.

1. Hashtaggaren

Helt ärligt. Det är ingen idé att tagga dina inlägg med #hot. Det finns över 68 miljoner bilder med den taggen. Fast ännu värre är det nog när någon skriver #I #Love #My #Life. Sluta missbruka hashtags! 

2. Jag-älskar-mina-ben-instagrammaren

#legsorhotdogs. Den här tiden är över nu. Gör något nytt istället. Vi har sett det här och det börjar bli otroligt tröttsamt. Snart är det sommar och då kommer vi säkert att få se många exemplar av den här bilden igen...

3. Naturälskaren

Nej, du är ingen naturfotograf. Och nej, det är ingen som bryr sig om att du älskar trädet utanför ditt hus.

4. "Jag har gymmat och måste visa alla detta med en selfie"-personen

Applåder, du är så duktig! Men vet du vad. Om du hade tränat tillräckligt hårt hade du alrig haft tid att ta en selfie på gymmet. Och en sak till, att se snygg ut med perfekt smink på gymmet avslöjar dig, du har inte ens gymmat. 

5. Mat-fotografen

Personen som alltid ska lägga 15 minuter på att ta den perfekta bilden på sin mat, helt ovanifrån.

6. Selfiemissbrukaren

Vi alla har den där vännen vars flöde inte erbjuder någon typ av variation alls! Allt är selfies, snett uppifrån. Och det värsta, personen ser inte ens ut som sig själv...

7. Gruppfotografen

Du och dina vänner ska ta en groupie och personen som ska lägga ut den på Instagram väljer bilden då hen ser bäst ut och alla andra ser ut som skit!

8. Printscreenaren

Kan vara en tweet, ett mejl eller ett sms. Personen som alltid verkar tänka "shit, jag och mina kompisar är hysteriskt roliga, jag måste verkligen visa upp det här privata smset så att resten av världen kan se det!"

9. Hashtagdyrkaren

Du vet när en ny hashtag-trend tar fart som #nomakeup #nofilter #Jagdugersomjagär. Vi behöver inte säga mer... 

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad