Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

6 kvinnliga förebilder vi längtar efter i vår

6 kvinnliga förebilder vi längtar efter i vår
Stella Pictures

Känner du att du behöver lite inspiration och en förebild i vintermörkret? Här är sex kvinnor som är stora inspirationskällor och som du även kan se på tv i vår.

5. Titiyo

Vilken röst! Titiyo känns som en jordnära person som alltid står för vad hon tycker och vad hon säger. Dessutom är hon aktuell i Pluras Kök som visas på TV3 under våren.

 

4. Marie Serneholt
Hon är inte bara artist, hon har även varit programledare för bland annat Bingolotto. Under våren ska hon dessutom visa sina danskunskaper i Let´s Dance under våren.

 

3. Reneé Nyberg

Finns det någon annan som alltid verkar så glad? Det tror inte vi. Reneé är både vacker och smart. Dessutom sprider hon en positiv energi - i alla fall i alla de program hon leder.

 

2. Hannah Widell och Amanda Schulman

Hannah Widell och Amanda Schulman som tillsammans driver företaget Perfect Day. Dessa kvinnor visar att allt är möjligt bara man vill. De har två program som visas på SVT Flow, en egen podcast, viner och böcker. 

 

1. Jenny Gourman Strid

Kvinnan som tog efter Hasse Aro och blev programledare för Efterlyst på TV3. Inget lätt jobb, men hon gjorde det med bravur. Jenny är helt klart en förebild för unga personer som vill ta för sig och komma långt i livet. Hon är även programledare för Stalkers som har premiär 17 februari på TV3.

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad