Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

Kristians lista: 5 hetaste manliga tvättbrädorna

Kristians lista: 5 hetaste manliga tvättbrädorna

Jag har länge haft dåligt samvete för att jag slutat träna och har förgäves sökt efter inspiration för att komma igång igen. Och vad är inte bättre än att leta efter manliga, testosteronsprudlande tvättbrädor? Here we go:

 

5. Nick Auger

Nick Auger är en jäkligt mumsig fitnessmodel. Även fast han har en sjukt snygg kropp, så kändes han inte helt självklar in på denna lista då fitnessprofiler i princip inte gör annat än att träna. Då förväntar vi oss en hel del! Men grattis Nick! 5:e platsen är din!

 

4. Joe Manganiello

Joe gjorde ett fantastiskt vackert kroppsframträdande i True Blood. Om än lite förvånat, så bjuder han på en smaskig tvättbräda. Den enda Hollywoodskådisen på listan. 

 

3. Smail Nascimento

Min goda vän och PH-kollega MR. Näzcimento! (eller Alihodzic som är hans riktiga efternamn) Smail har ju en SJUKT fin tvättbräda, som säkerligen inte undgått någon. Han skäms inte heller för att visa upp den. Nu när han gått klart sin PT-skola förväntar jag mig att han sår fler potentiella Smail-Tvättbrädes-Frön!

 

2. Mathias Wiberg

Jag är rätt säker på att INGEN vet vem Mathias Wiberg är. Men vet ni vad? Han har fan den sjukaste 8-magrutestvättbrädan jag beskådat! Mathias har tävlat inom bodybuilding, men har dragit på sig skador som gör att han inte just nu är lika aktiv. Han är bosatt i Umeå och ja…VAFAN TITTA PÅ TVÄTTBRÄDAN! ASSÅ VÄNTA VA!?

 

1. Ako Rahim

Denna herre (* dreggel *) känner vi igen från gladiatorerna! Ako är ett äkta fysmonster och har utan tvekan den snyggaste tvättbrädan out there enligt min mening. Han verkar aldrig sluta träna, och aldrig sluta vara snygg. Jäklar! Grattis Ako, du har gjort ett bra jobb! 

 

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad