Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

18 kändisar och deras extrema rädslor

18 kändisar och deras extrema rädslor

1. Britney Spears
Popstjärnan Britney Spears lider av “Herpetofobi”, vilket betyder att hon har fobi för reptiler och ödlor.

 

2. Pamela Anderson

Pamela Anderson, en av världens mest omtalande modeller är, tro det eller ej,, rädd för sig själv! Eller rättare sagt speglar, och spegelbilden. Kanske hon upplevde ett obehag när hon tittade på Snövit som liten? ”Spegel Spegel på väggen där, vem i landet är räddast här?”


3. Jennifer Aniston

I Jennifer Anistons senaste film “Cake” fick hon ta tillfälle i akt och hantera sin rädsla för att vara under vattnet.

 

4. Scarlett Johansson

Kackerlackor! Usch! Som många andra, är även skönheten Scarlett Johansson rädd för dem.

 

5. Matthew McConaughey

Matthew McConaughey har jagat seriemördare, åkt in i främmande maskhål, strippat på scen och agerat advokat. Men ändå är det något som Matthew har svårt för, och det är nämligen ”svängdörrar”! Snurrigt…

 

6. Harrison Ford

Mr Indiana Jones, som är livrädd för ormar i filmerna, är i verkliga livet rädd för…att tala inför folk! Det trodde vi aldrig om en så stor skådespelare som Harrison Ford.

 

7. Sarah Michelle Gellar

Sarah Michella Gellar har en stor rädsla för kyrkogårdar! I många säsonger har hon spelat Buffy, i ”Buffy the Vampiare slayer”. En karaktär som tillbringade större delen med att ta kål på just vampyrer och andra varelser på kyrkogårdar.

 

8. Johnny Depp

Johnny Depp som gillar att spöka ut sig och underhålla oss tv-tittare, är faktiskt livrädd för clowner.

 

 

9. Keanu Reeves

Keanu Reeves har överlevt “The Matrix”, snabba bussar med bomber och självaste djävulen , och trots det är stjärnskådisen livrädd för mörker. Denna fobi kallas för ”Skotofobi”.

 

10. Kristen Stewart

Kristen Stewart är inte rädd för vampyrer, nej. Däremot har hon varit väldigt rädd för hästar, efter att hon ramlade av en som liten. Men efter att spelat in ”Snow White and the Huntsman”, där många hästar förekom, har hon nu nästan kommit över sin rädsla.

 

11. Madonna

Madonna och den svärande teddybjörnenbjörnen “Ted” har något gemensamt här, då båda nämligen är rädda för åskan.

 

 

 

12. David Beckham

Fotbollshunken, David Beckham, lär ha en av världens mest prydligaste hus. David har nämligen svårt för saker i oordning, eller inte matchar varandra. Enligt hans fru Victoria så ska allt vara ordning och reda, in i den minsta detalj. ”Har David tre burkar av diet läsk, kan han slänga en av dem. Enbart för att det inte är ett jämnt nummer” berättade Victoria för Xfinity Enterainment.

 

13. Oprah Winfrey

Trots att Oprah Winfrey är en av världens mäktigaste kvinnor, så är hon inte immun mot allt. Hon är nämligen rädd för ballonger. Något hon kopplar till ett “pistolskott” berättar hon i en intervju XFINITY Entertainment.

  

14. Orlando Bloom

Orlando Bloom är som vi kanske vet inte rädd för varken orcher eller pirater, men däremot grisar. Där ser man…

15. Uma Thurman
I filmen “Kill Bill” blir Uma Thurman begravd levande. Något hon är väldigt rädd för i det verkliga livet. Men vem är inte det?

 

16. Justin Timberlake

Ormar, spindlar och hajar! Dessa är de tre djur som Justin Timberlake är livrädd för.

 

17. Carmen Electra

Carmen Electra spelade en av badvakterna I storserien “Baywatch”, något som låter väldigt märkligt, eftersom hennes stora rädsla är just vatten(!)

 

18. Nicole Kidman

Nicole Kidman må vara vacker som en fjäril, men hon skulle däremot aldrig vilja vistas i samma rum som en. ”Det är så bissart. Jag är inte rädd för ormar eller spindlar. Men jag är rädd för fjärilar”, berättar Kidman för XFINITY Entertainment.

 

 

 

 

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad