Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

18-åriga Klaras önskan - checka in på Paradise Hotel

Klara medverkar i Paradise Hotel - Förspelet

 

Hon är en av nio i Stockholm som tävlar om en biljett till Mexico. Klara Pravdic är en 18-årig student från Stockholm som nu kommer att medverka i nya serien Paradise Hotel - Förspelet.

I Paradise Hotel - Förspelet reser Samir Badran och Saga Scott runt i Sverige på jakt efter den ultimata PH-deltagaren. De få som lyckas imponera går vidare till slutcasting och möter en stentuff jury. Vinsten är att få checka in i ett av världens lyxigaste hus och bli deltagare i Paradise Hotel 2015. Jakten går via Stockholm, Malmö, Göteborg och Åre.  

Först ut är Stockholm. I de första två avsnitten möter Samir bland annat Oscar som är personal shopper. De tävlar om vem som kan styla bäst. Samir förstår inte riktigt uppdraget och frågar om han ska klä på kunden efter att han valt ut kläderna… Han träffar även Hanna som är politisk sekreterare i Miljöpartiet och menar att politik är precis som Paradise. Saga charmas mållös av en skejtkille och blir skräckslagen när hon utmanas av Emil vars största intresse är att dansa poledance.

De deltagare som lyckas imponera på Samir och Saga bjuds in till att festa tillsammans med dem på kvällen. Men inte heller där kan deltagarna vara säkra, utan utmanas av några riktiga stjärnskott som Samir och Saga hittat på klubben. I slutet av kvällen tvingas några deltagare att lämna VIP-hörnan medan fyra andra går vidare till slutcasting.

 

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad