Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

16 världskändisar med extremt annorlunda hobbies

16 världskändisar med extremt annorlunda hobbies

1. Både Will Smith, Tom Cruise och David Beckham håller på med fäktning på sin fritid, framförallt för att hålla sig i form. "En Garde!"

 

 

2. Sångerskan Taylor Swift gillar att skapa egengjorda snöglober. Verkligen en hobby hon snöat in på.

 

3. Visste du att Johnny Depp gillar att leka med Barbie-dockor(!)?. Något han varit intresserad av att göra redan som liten. Nuförtiden lekar han med dem tillsammans med sina barn. Eller är det bara en ursäkt?

 

4. Angelina Jolie är en tuff brud I lyxförpackning, som du ej ska bråka med. Jolie samlar nämligen på antika dolkar. Knivit läge.

 

5. När “Taken”-skådisen, Liam Neeson, inte slår ned skurkar på den vita duken, gillar han att hålla på med flugfiske.  "I dont know who you are, but I will fish you, and I will catch you!"

 


6. Förutom att tatuera sig och stå som modell för Calvin Klein, gillar Justin Bieber att leka med ”Rubiks kub”. Här kan du se popidolen klara av det svåra pusslet i direktsänd-tv

7. Tom Hanks har fått för sig att samla på antika skrivmaskiner, och har nu över 200 stycken.
”Life is like a box of…typewriters?”.

 


8. Snooki, känd från “Jersey Shore”, har ett intresse av att skapa musik på hennes dator, via programmet ”FruityLoops”. Något som verkar stanna på en "hobby-nivå".

 

9. Förutom att umgås med Ashton Kutcher, älskar Mila Kunis att spela tv-och datorspel. Han själv har sagt att hon spenderar mycket tid på onlinespelet ”World of Warcraft”. Undrar vilken karaktär hon spelar som?

 

10. Ben Stiller är ett stort “Star Trek”-fan. En besatthet som följt honom från tidig ålder, fram till idag. 

 

 

11. En av vår tids största regissörer (“Pulp Fiction”, “Django” etc.), Quentin Tarantino, har en stor kärlek till brädspel, men inga vilka brädspel som helst. Brädspelen han samlar på är baserade på filmer och tv-serier. Undrar om han spelar Monopol, och om han brukar välja "hunden" eller "hatten"?

 

12. John Travolta har licens för att flyga flygplan. Något han är bra på, då han har tagit hem två priser. Nästa "Top Gun"?

 

13. Rapstjärnan Chris Brown har som hobby att föda upp hundar. Framförallt Pitbull Terrier. Har han fått instpiration ifrån raplåten "Who let the dogs out?"


14. Nicole Sherzinger har berättat att hon gillar att samla på krucifixer. Kan det vara så att hon är rädd för vampyrer? "Vik hädan!"

 

 

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad