Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

15 saker som alltid händer när man firar midsommar med familjen

Vi känner igen oss så väl! Snart är det dags igen! 

Saker som alltid händer när man ska fira midsommar med familjen… 

 

1. När du ska skicka en Snap till dina kompisar – och mobilen har ingen täckning! "Hur ska alla nu veta hur jag firar!?"

 

 


2. Grabbarna som alltid ska stå vid grillen och dricka öl i flera timmar. "Typiskt grabbar..."

 


3. Pappan som alltid kommer med den där nedrans ”Snapsvise-häftet” – som alla måste vara med att sjunga i! "Varje år..Kan vi inte sjunga Katy Perrys nya låt istället?"


4. Farbrorn som alltid får i sig extra mycket snaps och ska dra med dig runt midsommarstången. "Kanske börja med varannan vatten?"

 

 

5. Den där jävla jakten på att hitta rätt blommor till midsommarkransen och midsommarstången. "Nej, nu har jag ju bara 3 olika blommor, istället för 4!"

 


6. ….och sedan att sätta ihop alla blommor. Vilket meck! "Kan man inte betala någon för att göra detta?"

 

 


7. Småsyskonen som alltid ska gnälla över maten, och vill ha grillkorv istället för sill. "Man kanske skulle ta en liten grillkorv ändå?"


8. De där reglerna för Kubb som ingen kan komma överens om. ”Så här ska det vara!”, ”Nej såhär!”

 


9. Mammorna som alltid ska ha kontroll över alla i släkten; var alla ska sitta, vad som ska ätas och när det ska göras. "Morsor med kontroll…"

 


10. Tjafset om vilken musik som ska spelas på midsommar – eller han som alltid envisas om att få spela på gitarren! "Ja, men vi har hört dig spela!"


11. Den där planeringen av kläder och om man ska sitta ute eller inne! "Sverige i ett nötskal..."

 


12. När du äntligen har ledigt så väcks du kl. 06:30 av din 1-åriga kusin! "Men snälla! Kan du inte sova som alla andra?"

 


13. När du ska dansa kring stången och morsan envisas med att skråla med i ”Små grodorna” med full hals! ”Vad pinsam du är mamma…”

 


14. Du har sett fram emot att få ha på dig din nya vita klänning – och så får du mens! ”Tack för den! Pricket över i:et!”15. De där personerna som får för sig att bada mitt i natten! 

 

i denna artikel:

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad