Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

15 känslor alla som varit olyckligt kär i sin lärare känner igen

15 känslor alla som varit olyckligt kär i sin lärare känner igen

KRISTIAN TÄLJEBLAD listar 15 saker alla som varit olyckligt kär i sin lärare känner igen.

1. Ensamhet

Ja, så ensam som du känner dig när du är förskräckligt kär i din svenskalärare har du nog aldrig känt förr. Ingen förstår ditt problem och ingen sympatiserar. Jag vet…

2. Förtvivlan

När man inser att läraren är 38 och man själv är 15. Nej då är det inte så lätt att undgå förtvivlan. Tillslut undgår man inte att erkänna heller att läraren har det ganska stabilt med sin nuvarande älskare.

3. Glädje

Men känslan av att läraren berömmer dig efter ett matteprov får dig att gå i taket av hormonstimmet som fullkomligt sprudlar i kroppen. Vem bryr sig att du fick IG, livet handlar om kärlek till lärare och inte om matte.

4. Svartsjuka

Visst är det jobbigt med trovetaren i klassen? Hon som vet och kan allt och som ständigt imponerar på din älskade. Tror hon på fullt allvar att du inte är medveten om att du vet exakt vad som försigår?

5. Benskörhet

Jag vet att benskörhet inte är en känsla, MEN DET KÄNNS SOM ATT DET ÄR EN KÄNSLA NÄR HAN NÄRMAR SIG MED SNYGGA, TIGHT ÅTSITTANDE JEANS. För du vet då INTE hur du ska hålla dig på benen efter att ha bevittnat något sånt.

6. Eufori

En känsla av eufori eller dagdrömmeri är ju i princip det enda du dagdrömmer om. Du sitter och oftar och småler av nyförälseklse.

7. Irritation

Humörsvängning och irritation är ditt mellannamn. När nån stör dig i ditt älskade lärardrömmeri brinner du bokstavligt talat av.

8. Generad

Ingen får dig att bli så röd som när din älskade lärare kommer fram till dig och frågar hur det går och om du behöver någon hjälp. Ditt budskap blir enormt tvetydigt när du egentligen kan uppgiften ganska väl men osammanhängade ber honom att “förklara igen lite mer noggrant”.

9. Upphetsad

När din älskade lärare ber dig vara tyst. Du vet att du borde lyda och att du är ganska högljudd, men du gillar när läraren bestämmer över dig på ett fräckt sätt.

10. Lättstött

Det är inte så himla lätt att hålla tårarna tillbaka när han förklarar för dig hur viktigt det är att du blir klar med den här uppgiften. Du vill absolut inte göra honom besviken, och du är hemskt ledsen att du inte är ett dugg intresserad av hans uppgift.

11. Saknaden av din skatt

Det sämsta med veckan är måndag ja, men det bästa är ändå när du träffar honom igen efter helgen och det känns som att du inte har träffat honom på ett år. Ni är verkligen kära!!! Enligt dig….

12. Självömkan

Du tycker att allt är ditt fel och inget är rättvist i ditt liv. Så är det i och för sig inte, du är bara olyckligt kär :(

13. Besatthet

Du nu andas, äter, ser, hör och luktar din älskade lärare. Det finns inget kvar att göra än att lägga sig och dö.

14. Hämndlysten

Du hämnas på allt och alla hela tiden. Du hämnas på din älskare ifall du tycker att han tittar speciellt på någon annan och du hämnas även på andra elever som du bara “VET” vill göra dig svartsjuk.

15. Uppgiven

När du har gjort allt, och det finns inget mer att göra. Du bara skiter i allt och uppskattar allt. Du bryr dig inte längre och vet inte skillnad på uppskattning och missunsamhet. Äh...du skiter i allt och bara kör på. För du vet att du kommer bli lika förälskad snart igen!

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad