Hej! Vi har skapat ett nytt hem åt de senaste nöjesnyheterna på TV3Play.se istället.

Vi ses där!

13 saker du som är beroende av tv-serier definitivt kommer att känna igen

13 saker du som är beroende av tv-serier definitivt kommer att känna igen

Vi har alla varit där någon gång. TV-serierna slukar oss levande. Kristian Täljeblad listar 14 saker som de som är beroende av TV-serier kommer att känna igen.

1. Du kan se 20 avsnitt på en dag...no biggie!

2. Du tänker alltid att dina kärleksproblem löser sig precis som mellan Ross och Rachel i Friends eller annat godtyckligt kärlekspar.

3. Så många gånger som du har sagt “Ikväll ska jag lägga mig i tid”, men lika snabbt ändrat dig när klockan står på 23:45 och du inser att du MÅSTE se nästa avsnitt av Revenge.

4. Du har SJUKT lite förstående för alla manusförfattare som ska “strejka” mitt i en fenomenal serie och du måste vänta 3 veckor för att se nästa avsnitt.

5. Du avbokar varenda grej när du inser att det senaste avsnittet av din favoritserie har släppts.

6. Du blir sjukt irriterad när du ligger före bae i en serie och inte får se ett enda avsnitt i vardagsrummet, då du måste vänta på att hen ska se ikapp.

7. Du tappar dig själv för du har hatkärlek till den elakaste karaktären i serien och förstår inte varför du gillar honom på något sätt!

8. Du och dina vänner börjar argumentera “hypotetiskt” om vad som skulle hända om den ena karaktären från ena serien började dejta en annan karaktär från den andra serien.

9. När du börjar se ALLT som din favoritskådespelare har gjort efter att serien han eller hon medverkat i tar slut.

10. Du när någon påstår att din favoriserie suger.

11. Du blir helt galen när du inser att serien sänds på amerikansk TV men har inte kommit på Netflix eller Viaplay ännu.

12. Du tycker det inte är orimligt att din favoritkaraktär som dött återuppstår i nästa säsong eftersom att det innebar att du grät mer än vad du någonsin har gjort. Det är bara rättvist!

13. Du likställer människor i din vardag med karaktärerna från din favoritserie och hoppas att du någon gång ska leva ett perfekt liv med din älskade “Damon”.

Du kommer att älska det här!

Senaste
 Ad
 Ad